RAJT(A)!

Rengeteg kőkemény edzés és kilenc tesztmérkőzés(benne két felkészülési torna) után szombaton elkezdődik a DVSC-TVP számára a 2017/18-as szezon!

Méghozzá nem is akárhol rajtol a csapat, hiszen a BL-győztes, bajnoki címvédő otthonában a győri Audi Arénában lép pályára a Loki a negyedik fordulóból előre hozott mérkőzésen.

– Úgy érzem jól sikerült a felkészülésünk, amely kicsit különbözött az eddigiektől – mondta Sirián Szederke, DVSC-TVP válogatott beállósa. – Ezúttal az eddigieknél korábban, már az erőgyűjtés időszakában elkezdtük a kézilabdás edzéseket. A felkészülési meccseken főleg a védekezés összerakása volt a feladat, valószínűleg néhány találkozót még megnyerhettünk volna, ám ebben az időszakban fontosabb volt, hogy minden a helyére kerüljön. Sok új játékos érkezett a nyáron, de nagyon gyorsan beilleszkedtek, úgy érzem erősebb lett a csapategység. Készen állunk a rajtra és várjuk az első tétmeccset! Biztos, hogy nagy iramú mérkőzést játszunk majd az ETO ellen, de ami a lényeg, hogy nem szabad megijedni, hiszen nem lesz rajtunk teher. Fel kell venni a kesztyűt és harcolni, aztán majd meglátjuk, hogy mire lesz elég.

A szombaton 18.45-kor kezdődő Győri Audi ETO KC–DVSC-TVP mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti. A találkozót B. Pech Katalin és Vágvölgyi Mária vezeti.

Támogatóink