DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Rangadó a Népligetben!

A Győr és a Nykobing elleni teljesítmény biztató lehet a Fradi elleni meccs előtt. Ezzel együtt a szezon egyik legnehezebb mérkőzése vár a lányokra.

Az FTC-Rail Cargo Hungária hibátlan a K&H Ligában. Az eddigi kilenc mérkőzésükből mind a kilencet megnyerték, közte a Győr elleni rangadót. A zöld-fehérek ráadásul remek formában várják a találkozót, hiszen múlt szombaton a BL-címvédő, norvég Vipers Kristiansand vendégeként nagyon közel álltak a szezon legnagyobb bravúrjához, egyetlen góllal 27-26-ra kaptak ki. 

Ami a mieinket illeti, a Nyköbing elleni EL-meccs nem járt áldozat nélkül. Még az első félidőben sérült meg Jovovics Jovana könyöke, átlövőnkre néhány hetes kényszerpihenő vár. A szombati kupameccsen hosszú kihagyás után tért vissza Ann-Cathrin Giegerich, méghozzá remek produkcióval. Német kapusunk az első játékrész hajrájában lélektanilag fontos pillanatban hárított egy hétméterest, majd a második félidőben jónéhány ziccert védett.

„Csodálatos érzés volt egy európai kupameccsen visszatérni, ilyen sok szurkoló előtt, fantasztikus hangulatban – idézte fel Anca a szombati mérkőzést. – Amikor elkezdtem a melegítést, majd pályára léptem egyáltalán nem volt olyan érzésem, mintha ilyen hosszú időt hagytam volna ki és ez mindenképpen bíztató. Örülök, hogy segíteni tudtam a csapatnak és megszereztük a két pontot. Sűrű a programunk. Szerdán a Fradi vendégei leszünk, s remélem meg tudjuk ismételni a legutóbbi meccseken nyújtott jó teljesítményünket. A Ferencváros ellen mindig különleges játszani. Az biztos, hogy küzdeni fogunk, megpróbáljuk a maximumot nyújtani, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég!”

Az Elek Gyula Arénában (1101, Budapest, Kőbányai út 47/A), január 11-én, szerdán 18.45-kor kezdődő FTC-Rail Cargo Hungária–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Andorka Miklós és Hucker Róbert vezeti. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

Támogatóink