DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Rövid pihenő után újra edzésben a csapat

A törökországi kupameccs után két napot még edzett a DVSC SCHAEFFLER csapata, aztán szerdától ötnapos pihenőt adott a játékosoknak Köstner Vilmos.

Ezen a héten már újrakezdték a munkát a lányok, napi két gyakorlással készülnek a bajnokság folytatására, míg három játékosunk Tóvizi Petra, a montenegrói Jelena Deszpotovics és a német Ann-Cathrin Giegerich hazája válogatottjának tagjaként várja a dániai Európa-bajnokság rajtját

„Jó a csapat hangulata, nagy kedvvel végzik az edzéseket a lányok – mondta vezetőedzőnk Köstner Vilmos. – Jelen helyzetben természetesen az egészség a legfontosabb, s az elmúlt három hétben hat-hét negatív koronavírus tesztet produkált mindenki. Igyekszünk a fertőzésveszélyt minimálisra csökkenteni, így természetesen betartjuk az előírásokat, s megköveteljük játékosainktól, hogy legyenek elővigyázatosak! Ebben a szezonban már a sokadik átmeneti időszakunkat éljük, amikor nincsenek meccsek, szünetel a bajnokság. Most van időnk a technikai taktikai hiányosságok pótlására, s természetesen nem feledkezünk el a fizikai állóképesség javításáról sem. Terveinkben szerepelt két edzőmérkőzés, ezekkel egyelőre várni kell a szövetség döntésére, még dolgoznak azon, hogy milyen feltételek mellett lehet tesztmérkőzéseket rendezni. Így egymás közti játékkal próbáljuk pótolni a meccshiányt, javítani azokat a hibákat, amelyeket a sok leállás okozott!”

Támogatóink