Segítsünk együtt a hármasikreknek!

Csáki Viktória magyar válogatott mezére és Lajtos Nóra DVSC-TVP mezére licitálhatnak, a befolyt összeget  az édesanyjuk halála miatt félárván maradt hajdúszoboszlói hármasikrek családjának ajánlja fel a klub.

Az egész országot felkavarta a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyjának halála. A tragédia személyesen is érinett két DVSC-TVP játékost, Csáki Viktória és Lajtos Nóra a középiskolában a szülés után elhunyt Nikolett osztálytársai voltak.

– Nikolett négy évig osztálytársam volt az Irinyiben, a kollégiumban pedig a szomszéd szobában lakott – mondta Csáki Viki – Sokkolt a hír, amikor szombat este hallottam egyből az jutott eszembe, hogy miként tudnánk segíteni.

Csáki Viktória egy régóta őrzött relikviáját, korábbi magyar válogatott mezét, míg Lajtos Nóra debreceni kapusmezét ajánlotta fel. Licitálni a DVSC Kézilabda Facebook oldalán lehet. Ide rakjuk fel a mezekről készült képeket, s ennél a posztnál lehet kommentben licitálni, az összeg feltüntetésével. A licit ma délután 18 órakor, mindkét meznél 20 ezer forintról indul és december 21-én (csütörtökön), 20 órakor zárul!

A félárván maradt hármasikrek támogatásának összehangolását a Tündérkör Alapítvány vállalta magára. Aki a mezért folyó liciten nem vesz részt, de segíteni szeretne, az megteheti az alapítványon keresztül.

Számlatulajdonos: Tündérkör Alapítvány
Számlavezető Bank: OTP Bank
Számlaszám: 11738008-20899541
A közlemény rovatba feltétlenül írják be: „HÁRMASIKREKNEK!”

Támogatóink