Semmi sem sikerült

Az elején vezettünk, végül simán nyert a Fradi.

dvsc_ftc-6_web

Abban nincs semmi meglepő, ha egy csapat három perc alatt lő három gólt, akkor vezet, akár a bajnoki címvédő ellen. Abban sincs semmi meglepő, ha egy csapat 24 perc alatt három gólt lő, akkor komoly hátrányba kerül.
Nos, a DVSC-TVP csapatának szerda este mindkét változat összejött. Így a meccs elején vezettünk 3–2-re a 27. percben pedig 13v6 volt a Fradi javára. A folytatásban sem változott semmi, mi sokat hibáztunk, a bajnokcsapat hibátlanul védekezett, így egyre nőtt a különbség.
A meccs pozitívuma, hogy a csodálatos debreceni szurkolótábor végig fantasztikus hangulatot teremtett, már ezért érdemes volt eljönni a Hódosba.
Tanulni kell a súlyos vereségből, s meg kell nyerni azokat a meccseket, amelyek létfontosságúak számunkra.
Ilyen lelátói háttérrel megoldható…

DVSC-TVP–FTC-RAIL CARGO HUNGÁRIA 18–30 (8–15)
Debrecen, 2300 néző. V: Bonifert, Oláh V.
DVSC: Horváth-Pásztor – Slakta 1, B. Klikovac 1, Karnik Sz. 2, Garbuz 3, Kudor 3 Szilágyi Á. Csere: Lajtos (kapus), Deszpotovics, Siska 4 (3), Marincsák, Sirián 2, Kelemen 2, Varsányi. Edző: Tone Tiselj
FTC: SZIKORA 1 – Kovacsicz 2, HORNYÁK D. 10, Szucsánszki 1, Szamoránsky P., Zácsik 2, Schatzl 3. Csere: Tomasevics (kapus), CIFRA 1, SZEKERES, Szarka, LUKÁCS 3, SZEKERCZÉS 5 (2), Pena 1, Mészáros R. 1. Edző: Elek Gábor

Az eredmény alakulása. 3. p.: 3–2. 25. p.: 6–13. 38. p.: 11–19. 45. p.: 13–23.56. p.: 14–27.
Kiállítások: 8, ill. 16 perc
Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2

MESTERMÉRLEG
Tone Tiselj: – A meccs elején jól védekeztünk, sajnos a folytatásban nem, tudtuk ezt a szintet tartani. Sokat hibáztunk, ezért lett ilyen nagy a különbség, de a lényeg, hogy tanuljunk ebből a vereségből, mert Magyarország és Európa egyik élcsapat ellen játszottunk.
Elek Gábor: – A támadójátékunk még nem az igazi, de a védekezésünk elsőrangú volt, így reális a különbség.

Támogatóink