Serdülő bravúr, ifi vereség

A DVSC-TVP serdülői hatalmas csatában legyőzték a Ferencvárost, az ifik szoros első félidő után 12 góllal kikaptak a zöld-fehérektől.

Idegőrlő meccset játszott a DVSC-TVP serdülőcsapata a listavezető FTC ellen. A debreceni lányok 6–2-re elhúztak, ám a vendégek összekapták magukat, s még az első játékrészben a vezetést is átvették, de a szünetben már ismét a Lokinál volt az előny.  A dráma a második félidő végére maradt, hiszen belül az utolsó öt percen 24–20-ra vezettek Győrvári Viktor tanítványai, ám a Fradi egyenlített. Végül Drabik Panna gólja döntötte el a végletekig kiélezett meccset, amelyen Sápi Boglárka 10 gólt lőtt, Mirkó Ajnácska remekül védett, de az egész csapat kitett magáért.

A serdülők győzelme után az ifik nagy vereségbe szaladtak bele, ami azért is meglepő, mert ősszel a Népligetben győzték le a lányok a Fradit. Ezen a napon azonban semmi nem sikerült a debreceni játékosoknak, a Ferencváros végig uralta a találkozót. A félidei négygólos fővárosi vezetés után a folytatásban elvesztette a fonalat a DVSC, így 43–31-re nyert a Fradi. A debreceni lányok a vereség ellenére is ott lehetnek az I. osztályú bajnokság négyes döntőjében.

SERDÜLŐ I. OSZTÁLY, KELETI CSOPORT
DVSC-TVP–FERENCVÁROS 25–24 (14–13)
DVSC: Burai K., Bágyi S., Mirkó A. (kapusok) – Drabik P. 1, Galsai D., Haja D. 3, Török L., Sápi B. 10, Buzás P., Kórik V. 1, Petis P., Ofra Zs. 1, Eszenyi B. 1, Sápi G. 4, Petrovics A. 4. Edző: Győrvári Viktor.

IFJÚSÁGI I. OSZTÁLY, KELETI CSOPORT
DVSC-TVP–FERENCVÁROS 31–43 (17–21)
DVSC: Szabó D., Molnár N., Virág K. (kapusok) – Poczetnyik L. 4, Takács E., Vámosi P. 3, Petrus M. 6, Kelemen G. 1, Barabás Zs, 1, Torma E. 1, Papik Zs., Zelizi F. 3, Borgyos P. 10, Nemes N., Kozma K., Bíró P. 2. Edző: Győrvári Viktor.

Támogatóink