DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Serdülő sikerek

Jól teljesítenek csapataink a nyílt Országos Serdülő Bajnokságban.

Az alapszakasz végéhez közeledik a nyílt Országos Serdülő Bajnokság. A sorozatban a DVSC három csapata is szerepel, a DVSC-TVP II már rutinosnak számító játékosai illetve két újonccsapat, a DVSC III-Újonc és a DVSC IV-Huszár Gál.

A D-2-es csoport tabelláját toronymagasan vezeti a DVSC-TVP II. Milánik Zoltán tanítványai eddig valamennyi mérkőzésüket megnyerték, s a felsőházi rájátszásban is abszolút esélyesnek számítanak majd. A csapat legeredményesebb gólszerzői Milánik Katalin, Bernáth Lia, Buzás Petra, Kórik Vivien és Kiss Anna.

Ugyanebben a csoportban a Köstner Vilmos által felkészített DVSC III-Újonc játékosai remekül teljesítenek, s jelenleg felsőházi pozíciót érő helyen állnak. Cseke Benigna Csenge vezeti a házi góllövőlistát Korcsmár Réka, Cserkuti Krisztina, Németi Nóra, Porkoláb Zsófia, Csokán Fanni és Liskány Csenge Regina előtt.

A D-1es csoportban szereplő DVSC IV-Huszár Gál csapata meccsről-meccsre fejlődik. Ezek a kislányok nyáron kezdtek el versenyszerűen kézilabdázni, s bár pontot még nem szereztek egyre inkább szorongatják az ellenfeleket, s az alsóházi rájátszásban megszerezhetik majd első sikerüket is. A legtöbb gólt Erdődi Gréta, Erdődi Helga Kincső és Szalóki Renáta szerezte.

Támogatóink