Serdülő tornagyőzelem, ifi ezüst

Mindkét I. osztályú utánpótlás csapatunk Dunaújvárosban szerepelt a hétvégén, a mérleg, egy arany, és egy ezüstérem.

Mindkét korosztályban a házigazda DKKA, a Siófok és az Érd volt a DVSC SCHAEFFLER ellenfele. A serdülőknél a Dunaújváros elleni 24–20-as sikerrel kezdtek Márián Blanka tanítványai, majd 29–22-re verték az Érdet, végül a nehéz nap harmadik meccsén 26–25-re kikaptak a Siófoktól. A körbeverések után a DVSC SCHAEFFLER lett a tornagyőztes, a DKKA, a Siófok és az Érd előtt. A torna legjobb játékosának Csernyánszki Liliánát választották.

„A nádudvari edzőtábor után szükség volt a meccsekre, jól illeszkedett a felkészülés menetébe a torna – mondta Márián Blanka. – A közösen töltött idő összekovácsolta a csapatot. A torna legjobbjának választott Csernyánszki Liliána kiemelkedett, de mindenki élt a lehetőséggel nagyon motiváltak voltak a játékosok, elégedett vagyok velük.”

Ifjúsági csapatunk veretlenül lett a második a tornán, hiszen az Újvárossal 27–27-es döntetlent játszott a DVSC SCHAEFFLER, az Érdet 29–24-re győzte le a csapat, míg a Siófok ellen 31–29-re nyertek Győrvári Viktor tanítványai. A két ötpontos csapat közül a jobb gólkülönbségű DKKA szerezte meg az aranyérmet, míg Vámosi Panna lett a gólkirálynő.

„Hasznos rendezvény volt, amelyen, mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni – értékelt Győrvári Viktor. – A védekezés és a játék folyamatossága kellemes meglepetés volt számomra, s annak is örülök, hogy mindenki tett hozzá a meccsekhez.”

Támogatóink