Seyu – szurkolói szelfik a meccseken

A DVSC kézilabda csapata elsőként hozza el a népszerű szurkolói szolgáltatást a rajongóinak női kézilabdában Magyarországon.

A Telekom Veszprém férfi kézilabda csapatát követően a DVSC elsőként teszi elérhetővé női kéziben a közkedvelt Seyu alkalmazást a csapat rajongói számára. Ezen lépésével a klub nem csak a mérkőzések meccsnapi élményét fokozza majd a helyszínen szurkolóknak, hanem egyben lehetőséget nyújt a távol maradt rajongóknak arra, hogy buzdító üzenetekkel segítsék kedvenc csapatukat győzelemhez.

„A start-upunk által fejlesztett telefonos applikáció az első olyan kommunikációs csatornát kínálja a DVSC-nek és szurkolóinak, amely lehetőséget ad a képernyők előtt ülőknek arra, hogy kedvenceiket a pálya szélén lévő szurkolókhoz hasonlóan buzdítsák, motiválják.” – foglalta össze a szolgáltatást röviden a fejlesztői csapat egyik tagja. A Seyu fantázianévre keresztelt szolgáltatás egyik célja, hogy azon szurkolók, akik nem tudnak ott lenni a kedvenc csapatuk hazai meccsein, szintén ki tudják fejezni szurkolásukat a debreceni játékosok számára.

„A ’Seyu Szelfik’ a helyszínen szurkoláshoz is extra élvezetet nyújtanak, hiszen a pálya menti led falakon megjelenő szelfikkel a szurkolók a lelátókról is közvetlenül tudnak kommunikálni a játékosokkal a pályán. A szolgáltatásunkkal könnyebb kitűnni a tömegből és eljuttatni a kívánt üzenetünket kedvenc játékosainknak a pályán, mivel a szelfik és üzenetek közvetlenül a játéktér mellett jelennek meg.” – fejtette ki bővebben az IT csapat.

A debreceni csapat nyugati gondolkodásmóddal megáldott szakemberei számára egyértelmű az érték, amelyet az egyedülálló szolgáltatás kínál a csapat szurkolóinak. „Amikor először hallottunk a Seyu alkalmazásról, arra gondoltunk, hogy ezzel a szolgáltatással rengeteg boldogságot tudunk hozni a rajongók életébe és egyben meg tudjuk hálálni hűséges szurkolóinknak a bíztatást amit meccsről meccsre nyújtanak a lányoknak a helyszínen és a TV készülékek előtt. A Seyu egy olyan az országban és a világán egyedülálló szolgáltatást ad szurkolóinknak, amely közelebb hozza a játékosokat és a csapatot bízatókat egymáshoz.” – avatott be minket gondolataiba a csapat marketing vezetője.

„Egy jól kidolgozott, felhasználóbarát és egyben megbízható telefon applikáció kidolgozásán fáradozunk a Seyu-nál már hónapok óta, de tudjuk, hogy az előttünk álló út még tartogat néhány izgalmas átdolgozott éjszakát a célunk elérése érdekében.” – vette át a szót és osztotta meg velünk gondolatait a Seyu projekt CTO-ja. A hallottak alapján a fiatal fejlesztői csapat tehát nem retten vissza a kemény munkától, ahhoz hogy egy minden téren tökéletes és szórakoztató szolgáltatást nyújtson a kézilabda drukkereknek. Ugyanakkor, a felhasználók türelmét és segítőkészségét kérik a fejlesztők, hogyha technikai nehézségekbe botlanának a szolgáltatás használata közben. „Mivel ez még csak BETA verziója az applikációnak ezért előfordulhatnak technikai hibák a szolgáltatásban. Ezért arra kérjük a kedves DVSC szimpatizánsokat, akik igénybe veszik a Seyu szolgáltatást, hogy segítsék a munkánkat azzal, hogy emailben a seyuapplication@gmail.com címre elküldik észrevételeiket nekünk és ezzel részt vesznek a fejlesztésben maguk is.” – avatott be minket a fejlesztési stádiumba a négy személyből álló fejlesztői csapat egy másik tagja.

Hamarosan, az applikáció elérhető lesz iOS-en (iPhone) is és rengeteg fejlesztés várható még a következő hetekben. Ilyen lesz például a saját Seyu Szelfi galéria és a lehetőség arra, hogy a felhasználók saját közösségi média csatornáikon is megosszák ahogyan bíztatják kedvenc csapatuk a győzelemhez vezető úton. Fedték fel nekünk a fejlesztők a jövőben várható plusz funkciók egy részét.

A Seyu szolgáltatás először a SCM Craiova elleni hazai EHF Bajnokok Ligája mérkőzésén lesz elérhető 2017.11.19-én, amely 18:15-től veszi kezdetét. A Seyu applikáció már ezen cikk megjelenésekor letölthető a Google Play-ben , a képek és üzenetek beküldése azonban csak szombaton, a meccs előtti  napon 19:00-tól lesz elérhető a szurkolóknak egészen a mérkőzés végéig.

Mi már nagyon várjuk a szolgáltatást és az elsők között fogunk posztolni, mivel a lányoknak szükségük lesz minden segítségre a győzelemhez vasárnap!

A klub a Seyu-val kapcsolatos további információkat a klub Facebook oldalán közli a rajongókkal.

Letöltés: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seyu.app

Facebook: https://www.facebook.com/seyuapp/

Weblap: www.seyu.hu

Seyu útmutató

A felhasználók az applikáció letöltése után regisztrálhatnak a Seyu által kínált szolgáltatásra a közösségi média felhasználó fiókjaikon keresztül. A sikeres regisztráció után, a felhasználóknak az applikáció lehetőséget ad arra, hogy fényképet készíthessenek magukról és ehhez több buzdító üzenet közül választhassanak. Ezt követően a felhasználók megoszthatják a sport arénában az összeállított szurkolói megjelenítést. Az arénában történő megjelenítések limitáltsága miatt, az arénában a maximálisan megjeleníthető számú megjelenéseknek megfelelő számú beküldés véletlenszerű kiválasztását követően kerülnek megosztásra a szurkolói képek. Természetesen, miután sikeresen átestek a szolgáltatás felülvizsgálati folyamatán. Ezen megjelenítések kérvényezése pár órával az aktuális esemény kezdete előtt lesz elérhető a felhasználók számára.

FONTOS információ, hogy a megjelenítendő képek nem tartalmazhatnak reklámnak minősülő termékmegjelenítést vagy alkoholos italokat!

Támogatóink