Sikeres toborzó

Sikeres toborzót rendezett klubunk múlt csütörtökön a Hódosban.

Izgatott, lelkes kislányok gyülekeztek csütörtök reggel a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban a DVSC-TVP toborzójának kezdete előtt. Összesen 22 fiatal jelentkezett a 2002, 2003, 2004 és 2005-ös korosztályban

– Elsősorban vidéki fiatalok jelentkeztek Borsod, Szabolcs és Hajdú-Bihar megyéből, de érkezett egy kislány az országhatáron túlról is – mondta Köstner Vilmos szakmai igazgató. – Pontosan ez volt a toborzó célja, azaz a vonzáskörzet fiataljait szerettük volna megmozgatni és ez sikerült. Akadt egy-két kiemelkedően ügyes gyerek, a 22 jelentkezőből 15 kifejezetten jó mozgásérzékkel és tehetséggel megáldott, ők jövőre a korosztályos csapatainkban juthatnak szerephez. A felvételin a sportági alapokat mértük fel, de természetesen más szemmel figyeltük azokat, akik már igazolt játékosok, és azokat, akik korábban nem kézilabdáztak. Köszönet a szülőknek, akik elhozták a gyerekeket, s köszönet a lányoknak a lelkesedésért.

A kiválasztó eredményeit a következő két-három hétben értékeli ki a DVSC utánpótlás szakmai stábja, majd e-mailben értesítjük a résztvevőket. Akik felvételt nyernek a DVSC-TVP utánpótlás csapataiba, azok augusztus 1-én kezdik meg majd az edzéseket, immáron Loki kézilabdázóként.

Támogatóink