DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Siófokon folytatnánk!

Hatos győzelmi sorozattal a háta mögött utazik a Balaton-parti városba pénteken a DVSC-TVP-Aquaticum. A cél persze a a széria folytatása, a hetedik siker.

Az egyértelmű, hogy a Siófok KC a középmezőny legerősebb együttese, s a Loki pénteki ellenfelét a rájátszásban már új dán edzője, Christian Dalmose irányítja. A legutóbbi hat tétmérkőzését megnyerő debreceni együttesnek nincs veszíteni valója a pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzésen, hiszen az esélyes egyértelműen a Siófok KC. Ez persze nem jelenti azt, hogy Varga József tanítványai lemondanának a két pont megszerzésének lehetőségéről. Sőt…

– A hangulat korábban is jó volt szerettünk együtt lenni, szerettünk edzeni, de persze érződik, hogy győzelmi szériában vagyunk – mondta a Loki csapatkapitánya, Kudor Kitti. – Ez persze nem jelent lazítást, Varga József továbbra is megköveteli a kemény munkát, készülünk a folytatásra, hiszen a rájátszásban is szeretnénk bizonyítani szurkolóinknak, akik egész évben kitartottak mellettünk. Nehezíti a dolgunkat, hogy a Siófok az edzőcsere után most két hetet készülhetett biztos tanultak új figurákat is, ráadásul a váltás után biztosan nagyobb a bizonyítási vágy a játékosokban. Az alapszakaszban hazai pályán legyőztük a siófokiakat, s idegenben is szoros meccset játszottunk ellenük, csak a végjátékban dőlt el a két pont sorsa. Bízom benne, hogy egy hasonlóan szoros hajrából most mi kerülünk ki győztesen. Kemény meccsre számítok, egy várhatóan agresszív védekezést bemutató rivális ellen.

Támogatóink