Sorsdöntő szombat vár ránk!

A Kastamonu legyőzésével biztosan továbbjutna a DVSC SCHAEFFLER! Kezdés szombaton 15 órakor a Hódosban!

Egy győzelemre a negyeddöntőtől! A fenti tétel – néhány apró kitételtől eltekintve – a DVSC SCHAEFFLER–Kastamonu Belediyesi EHF Kupa csoportmeccs mindkét résztvevőjére igaz. (Lehetséges variációk cikkünk végén!) Az biztos, hogy mindkét csapat négy ponttal várja az A-csoport 5. fordulóját, a DVSC SCHAEFFLER szombati ellenfele ellen idegenben és a cseh Banik Most ellen hazai pályán szerzett két pontot, a törökök a cseh együttest verték oda-vissza.

A debreceni lányok igyekeztek túllépni a mögöttünk álló, hosszúra nyúlt hétvége fáradalmain, ezen kívül a betegek gyógyítása került még fókuszba. Kétségtelenül jó hír, hogy ujjtörése után újra pályára léphet Jelena Deszpotovics. Montenegrói légiósunk éppen Törökországban sérült meg, most pedig a Kastamonu ellen térhet vissza.
„Veszélyes csapat ellen játszunk, amely ellen minden rivális megszenved – mondta a törökökről Jelena Deszpotovics. – Idegenben nagyon szoros csatában kerekedtünk felül, s hazai pályán is hasonlóan kemény meccsre számítok, hiszen mindkét csapatnak győznie kell a továbbjutáshoz.”

Ahogy Jeca is említette, Törökországban egy végletekig kiélezett találkozón sikerült megszereznünk a két pontot, a szinte végig vezető ellenféllel szemben.
„Ha megteremtettük a lehetőségét, hogy mi döntsünk a saját sorsunkról, akkor meg kell vernünk a Kastamonut” – fogalmazta meg röviden a szombati nap legfontosabb feladatát Köstner Vilmos.

Az 5 forduló után továbbjut 
a DVSC SCHAEFFLER
– ha legyőzi a Kastamonut
a Kastamonu
– ha legalább két góllal legyőzi a DVSC SCHAEFFLER-t
– ha egy góllal győzi le a DVSC SCHAEFFLER-t, úgy hogy legalább 32 gólt szerez
Az utolsó fordulóban dől el a továbbjutás
– ha szombaton döntetlent játszik a két csapat
– ha a Kastamonu egy góllal győzi le a DVSC SCHAEFFLER-t, úgy hogy, legfeljebb 31 gól szerez

A szombaton, 15 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Kastamonu Belediyesi mérkőzést két orosz játékvezető, Konsztantin Ersov és Anton Pavljukov vezeti majd, az EHF delegátus a montenegrói Emir Beslija lesz. 
A Globus Kids Gyermekjátszóház ezúttal is várja a 6 éven aluli gyerekeket!
Jegyeket korlátozott számban reggel 9 és 11 óra között vásárolhatnak a SZERTÁR Sportboltban (4027, Debrecen, Füredi út 49-51), ezek egységesen 2500 forintba kerülnek.

Kapunyitás 13 órakor lesz, amennyiben még marad belépő, ekkor a pénztár is kinyit (erről facebook oldalunkon informáljuk önöket!) Mint ahogy arról tájékoztattuk szurkolóinkat, a találkozóra a szezonbérletek NEM ÉRVÉNYESEK! Azok a bérleteseink, akik éltek elővásárlási jogukkal, szokásos helyükre válthatták meg belépőiket, ezeket a helyeket külön matricával jelöltük meg. A találkozót a Sport1 televíziós csatorna élőben közvetíti.

A Hódos Büfé már a mérkőzés kezdete előtt három órával, délben kinyit.

Támogatóink