DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Stabil támogató a győzelem mellé!

A sikeresbajnoki rajt mellett is volt okunk pénteken örömre, hiszen a csapatot fél évtizede támogató Trade & Event Kft. újabb öt évre kötelezte el magát a DVSC SCHAEFFLER mellett.
 

A hosszútávú szerződést a DVSC SCHAEFFLER–Kisvárda meccs előtt írták alá a felek.

Berettyán Péter, a Trade & Event első embere elárulta, hogy miért gondolkodott ilyen hosszú távú megállapodásban.

„Jól ismerjük egymást, kölcsönösen elégedettek vagyunk, s ezzel az ötéves szerződéssel talán ösztönözni tudjuk a város vállalkozóit, hogy kössenek hasonló, hosszabb távú támogatói megállapodásokat, ezzel egyfajta biztonságot és stabilitást adva a klubnak” – mondta el a cég első embere.

„Klubvezetőként tudom nagyon ritka a szponzorációs területen, hogy valaki öt évre előre tervezzen és ilyen stabilitást tudjon nyújtani – fogalmazott Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. –. Tízmillió forint értékű együttműködésről van szó, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk.”

Papp László, Debrecen polgármestere nagy örömmel fogadta a megállapodást.

„Fontos, hogy megmozduljanak a vállalkozások, s hogy a sportklubok nem csak a városra számíthatnak – mondta el Debrecen első embere. – Ebben a városhoz erősen kötődő vállalkozások járnak az élen, de szeretnénk ezen az úton továbbmenni, és hiszem azt, hogy még több vállalkozás követi a példát.”

A bejelentés után adták át azokat a tanszercsomagokat a Karitatív Testület képviselőinek, amelyeket a DVSC kézilabda és labdarúgó csapata, a kezdeményeshez csatlakozó, BT (British Telecommunications) BT Careers munkatársaival közösen gyűjtött.

Támogatóink