DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Stefan új kihívása

A román válogatott stábjában dolgozik a DVSC-TVP erőnléti edzője, Stefan Ciuntu, akire Debrecenben figyelt fel Ambros Martin szövetségi kapitány.

Stefanként érkezett, aztán néhány hét alatt Pista lett belőle. Az egykori román válogatott rögbijátékos tavaly nyár óta a DVSC-TVP erőnléti edzője. A BL-győztes győri csapat mestere, Ambros Martin, aki egyben a román női válogatott szövetségi kapitánya Debrecenben figyelt fel a munkájára.

– A román szövetség keresett meg, hogy legyek a válogatott erőnléti trénere – mondta honlapunknak Stefan. – Ez egy új kihívás az életemben, s nagyon örülök, hogy a világ egyik legjobb csapata mellett dolgozhatok.

Pista hamar megszerette Debrecent, s nem tagadja, hogy élete egyik legszebb időszakát tölti városunkban.

– Csodálatos embereket ismertem meg ebben a városban, a DVSC-nél, a klubelnöktől a portásig – folytatta Stefan. – Ilyen szurkolótábort pedig még sehol a világon nem láttam. A lányok a nyári felkészülés első napjától, a szezon végéig kőkeményen dolgoztak, büszke vagyok rájuk. Hosszú és kemény bajnokságon vagyunk túl, rengeteg szép emlékkel…

Klubunk mindenben támogatja Stefan munkáját, s örömtelinek tartja, hogy a Bajnokok Ligája-győztes edző a DVSC-TVP szakmai stábjából választott magának segítőt.

Támogatóink