DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Strandon is Loki!

Az OVB Beach Girls DVSC-TVP együttese képviseli klubunkat és Debrecent a 2017 nyári strandkézilabda szezonban. Ezzel újabb szakággal színesedik csapatunk, az eredményekről folyamatosan beszámolunk!

A lányok két sorozatban indulnak, idehaza a Borsodi Nemzeti Bajnokságban, s a nemzetközi European Beach Tour sorozaton. Mindkét sorozatban kvalifikációs tornákon lehet kiharcolni a döntőbe jutást. A BNB-ben a 12 legjobb csapat jut a fináléba, míg az EBT-szériában a címvédőn és egy szabadkártyás csapaton kívül nyolcvan kvalifikálják magukat a döntőbe. Az OVB Beach Girls DVSC-TVP a European Beach Tour első körében május végén az olaszországi Gaetaban a negyedik helyen végzett. A hazai bajnokság első, balatonfüredi fordulójában csoportgyőztesként jutottak a négy közé a debreceni lányok. Az elődöntőben vereséget szenvedtek, ám a harmadik helyért vívott találkozót megnyerték, így bronzéremmel térhettek haza. Ezen a hétvégén Balatonalmádiban a Magyar Kupáért szállnak harcba a lányok. A csapattagok között két olyan játékos is van, akik szerepeltek a DVSC felnőtt csapatában (Ábrahám Szilvia és Berettyán Nóra), de itt játszik a nyáron érkező balszélsőnk, Hársfalvi Júla nővére, Zsófia is.

Az OVB Beach Girls DVSC-TVP csapatának kerete: Berettyán Nóra, Szaka-Berkesi Dóra (kapusok) – Hársfalvi Zsófia, Tóth Szabina, Ábrahám Szilvia, Oláh Nóra, Feldhoffer Andrea, Németh Lilla, Gyurcsányi Mónika, Kiss Zsófia, Pomozi Nikolett – mezőnyjátékosok.

Az aktuális versenyek és eredmények elérhetők a Magyar Kézilabda Szövetség oldalán.

Támogatóink