Száguldó Győrrel találkoztunk

Meccsre éhesen remekül kézilabdázott az AUDI ETO, amely a kényszerszünet után először lépett pályára a DVSC SCHAEFFLER ellen.

A DVSC SCHAEFFLER-hez hasonlóan a BL-címvédő Győr is Balatonbogláron edzőtáborozik, s a győriek szalmai stábja jelezte, hogy szívesen játszanának a Loki ellen. Bár a mieink programja már készen volt Köstner Vilmos – aki remek viszonyt ápol Danyi Gáborral – úgy vélekedett, hogy egy ilyen ellenfél ellen mindig hasznos kézilabdázni. A könyöksérüléssel bajlódó Elke Karsten mellett a Fradi elleni keddi meccsen bokasérülést szenvedő Arany Rebeka sem játszhatott, rá néhány hetes kényszerpihenő vár.

A 145 nap után először pályára lépő Audi ETO extra motiváltan, fantasztikusan kézilabdázva kezdte a mérkőzést. Védekezésben nem volt rés a BL-győztes falán, támadásban pedig minden összejött a remeklő győrieknek. Hamar nőtt a különbség, már a félidőben 14 góllal előrébb járt az ETO.

Szünet után sokkal jobban játszott a DVSC, amelyben akadémista fiatalok is szerephez jutottak. Panyi Anna, Csernyánszki Liliána és Sápi Gréta is gólt lőtt a klasszis ellenfélnek, ami meghatározó élmény lehet életükben, míg az ifjú kapus, Torda Vanessza is védéssel debütált a felnőttek között.

Nagy különbséggel nyert az ETO, nekünk pedig tanulni kell ebből a vereségből, s örülni a fiatalok jó teljesítményének. A DVSC SCHAEFFLER pénteken 17 órakor a Dunaújváros ellen játszik.

GYŐRI ETO KC–DVSC SCHAEFFLER 42–24 (24–10)
Balatonboglár. V: Héjja, Kónya
GYŐR: Leynaud – Faluvégi 3, Kurtovic 4, Amorim 3, Brattset3, Oftedal 3, Görbicz 1. Csere: Silje Solberg (kapus), Hansen 2, Nze Mnko 6, Edwige 4, Kristinasen 5, Fodor 5, Lukács V. 3, Puhalák.
DVSC: Csapó K. – Bánfai 1, Kovács Anna 5, Vámos P. 1, Tóvizi 1, Deszpotovics 6, Vantara-Kelemen. Csere: Giegerich, Torda (kapusok), Vukajlovics 2, Hornyák D. 2, Bordás 3, Petrus, Csernyánszki 1, Panyi A. 1, Sápi G. 1.

Kérdésévelforduljon hozzánk bizalommal!

    Támogatóink