DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Számolgatás helyett győzelem!

Az Érd elleni bravúros siker után a Dunaújváros ellen is a két pont megszerzése a cél! A szezon utolsó hazai meccse csütörtökön 18 órakor kezdődik a Hódosban.

A múlt csütörtöki remek produkció után nem alaptalanul várják a szurkolók az újabb hazai győzelmet. A meglehetősen peches szezont maga mögött tudó újvárosiak múlt szombaton hazai pályán kaptak ki a Budaörs együttesétől, s Debrecenben szeretnének javítani. A debreceni lányok pontosan tudják, hogy a DKKA nem lebecsülendő ellenfél, amely ebben a bajnokságban meglehetősen rapszodikusan szerepelt. György László tanítványainak akadtak remek meccsei – hazai pályán magabiztosan nyertek a Vác és a Fehérvár elleni, a MK-ból pedig ők verték ki az EHF Kupa-döntős Siófokot – és meglepő vereségei. Legeredményesebb játékosuk, a 173 találatnál járó Szekerczés Luca harmadik az NB I góllövőlistáján.

„Nekünk nincs könnyű meccsünk, mindenki ellen száz százalékot kell nyújtanunk – fogalmazott az Érd ellen remeklőő, nyolc akciógólt szerző csapatkapitány, Vantara-Kelemen Éva. –  Remélem ugyanazzal a hozzáállással kezdjük a mérkőzést, mint tettük azt az Érd ellen, a saját dolgunkat nehezítjük meg, ha nem így teszünk. Ez lesz az utolsó hazai meccsünk, így biztos, hogy sokan lesznek, mi pedig győzelemmel és jó játékkal szeretnénk megköszönni az egész éves szurkolást. Közel a szezon vége, nagyon fáradtak vagyunk, de fáradt lesz az ellenfelünk is. Nem számolgatunk meg akarjuk nyerni a hátralevő két meccset, s akkor biztosan megszerezzük a hatodik helyet.”

Nem volt könnyű hete a csapatnak, hiszen a felnőtt kerete tagjai közül négyen is érettségiznek, Arany Rebeka, Borgyos Panna, Szabó Dóra és Tóvizi Petra hétfőtől-csütörtökig délelőttönként írásbeli feladatsorokat oldott, illetve old meg. Az viszont biztos, hogy csütörtök estére érettebb lesz a keret.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy aki teheti a mérkőzés lefújását követően is maradjon a csarnokban, ugyanis ekkor köszöntjük a szezon legjobb felnőtt és utánpótlás játékosait és búcsúztatjuk el nyáron távozó játékosainkat.

A felnőttcsapat mérkőzése előtt pályára lépnek a DVSC SCHAEFFLER I. osztályú korosztályos bajnokságban szereplő csapatai. Az ifjúságiak 14, a serdülők 16 órakor lépnek pályára a Dunakanyar Kézilabda Akadémia ellen. A serdülők találkozóját már csak érvényes belépőjeggyel lehet megtekinteni.

A május 9-án, 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Dunaújvárosi KKA meccset Bonifert Ferenc és Oláh Viktor vezeti. A pénztár 15:30-kor, a kapuk 15:45-kor nyitnak.

Ezúttal is minden 6 éves kor alatti gyereket vár a GlobusKids Gyermek Játszóház. Míg a szülők szurkolnak a gyerekekre szakképzett óvónő vigyáz!

Támogatóink