Szelfizz, játssz és keresd a dedikáló kártyákat

Dedikáló kártyák, fotózás a játékosokkal és egy verseny a dedikált DVSC-TVP mezért emeli az év női kézilabda összecsapásának fényét Kelet-Magyarországon.

A DVSC-TVP és a közkedvelt Seyu szurkolói alkalmazás fejlesztői egy közös kezdeményezés keretében a szerdai DVSC-TVP – Győri ETO mérkőzésen, – ahol Európa jelenlegi legjobbját fogadja a hazai csapat – több, a közönségnek kedveskedő meglepetéssel emelik a mérkőzésre kilátogatók meccsnapi élményét.

Verseny dedikált DVSC-TVP mezért

A DVSC- TVP felajánlásával a klub és a Seyu versenyt hirdet egy a játékosok által aláírt mezért. A versenyre mindenki nevezhet, aki a Seyu alkalmazásán keresztül beküldött szurkolói fotója mellé a ’Szavazz Rám!’ üzenetet választja ki a csapatot buzdító képe beküldés során. Több információt és a verseny részletes leírását a szurkolók a www.seyu.hu-n vagy a Seyu Facebook oldalán találnak.

Irasd alá dedikáló kártyáid

Keresd a játékosok dedikáló kártyáit hostesseinknél. Gyűjtsd ki mind a tizenkilencet és irasd alá kedvenceddel.

Fotózás a játékosokkal

A lefújást követően szurkolóinknak lehetősége nyílik arra, hogy kedvenceikkel pózolhassanak egy a DVSC-TVP címerét ábrázoló fotófal előtt a pálya szélén. A fényképeket a Seyu munkatársai fogják készíteni a szurkolói telefonos alkalmazással, így a játékosokkal közösen készült képek megjelenítésre kerülnek majd a következő hazai mérkőzésen a LED hirdetőtáblákon és a Seyu Facebook oldalán is.

Támogatóink