DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Szép búcsúra várva!

Vasárnap 19 órakor a cseh Banik Most otthonában búcsúzik az EHF Kupa csoportkörétől a DVSC SCHAEFFLER.

Szombaton reggel öt órakor indult el Csehországba a DVSC SCHAEFFLER busza, Brno környékén ebédelt, s a lányok délután négy óra előtt foglalhatták el szobáikat a Hotel Cascade-ban.

„Van bennünk egy kis csalódottság, hiszen nagyon szerettünk volna továbbjutni, de sajnos a Kastamonu elleni hazai vereség után erre már nincs esélyünk – mondta az A-csoport utolsó fordulója előtt Vantara-Kelemen Éva, a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya. – Fontos volt számunkra a szerdai fehérvári siker és a Most ellen is győzelemre készülünk. Tudjuk, hogy nagyon sok debreceni szurkoló kísér el minket, nekik szeretnénk megköszönni azt a fantasztikus szurkolást, amit az egész kupasorozatban kaptunk tőlük!”

A lányok az érkezés után kaptak egy kis pihenőt, majd Köstner Vilmos a vasárnapi meccs helyszínén tartott edzést. 
„Két remek sofőrünknek köszönhetően a vártnál gyorsabban megérkeztünk, még egy kis pihenésre is jutott idő – mondta Köstner Vilmos a gyakorlás előtt. – A mérkőzés napján még egy rövid konditermi edzés és séta szerepel a programban. Aztán este jön az utolsó csoportmeccsünk, amely ugyan már tét nélküli, de szeretnénk egy győzelemmel örömet szerezni szurkolóinknak.”

A DKH Banik Most–DVSC SCHAEFFLER EHF Kupa-csoportmérkőzés vasárnap 19 órakor kezdődik, a Sport1 televíziós csatorna élőben közvetíti. A találkozón két montenegrói játékvezető, Sztefan Ivanovics és Marko Vujisics működik közre.

Támogatóink