DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Szép búcsúra várva!

A Győri Audi ETO KC ellen zárja a 2020/21es szezont a DVSC SCHAEFFLER. A mérkőzés 17 órakor kezdődik a Hódosban.

Egy hónapon belül harmadszor néz farkasszemet a két csapat, azaz nem lesznek ismeretlenek egymásnak a felek. Május 8-án Győrben játszottak bajnokit a csapatok, ahol simán nyert az ETO, majd nyolc nappal később a Magyar Kupa veszprémi döntőjében remek meccsen szerezték meg az aranyérmet a győriek. A helyszín ezúttal Debrecen lesz, a tét pedig „csak” a presztízs, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a zöld-fehérek a második helyen zárnak a mieink pedig a Siófok pontlevonásának köszönhetően ötödikek lesznek.

„Hiába találkoztunk az elmúlt hetekben kétszer is a Győrrel, tudjuk, hogy minden mérkőzés más, minden mérkőzésre ugyanúgy fel kell készülni –mondta a DVSC SCHAEFFLER kapusa, Csapó Kyra. – Legutóbb remek mérkőzést játszottunk az ETO ellen a Magyar Kupa döntőjében, most is ugyanazt a szintet szeretnénk hozni és szépen búcsúzni ettől a nagyon hosszú szezontól. Az elmúlt hétvége egyik csapatnak sem sikerült jól, hiszen az ETO nem tudta megnyerni a Bajnokok Ligája négyes döntőjét, mi pedig hazai pályán kaptunk ki a Váctól. Döntő lehet, melyik csapat tud túllépni a sokkon, de így is egyértelműen a Győr az esélyes. Ezzel együtt nem szeretnénk feltartott kézzel pályára lépni, meg szeretnénk mutatni, hogy többet tudunk annál, mint amit a Vác ellen produkáltunk, ezzel javíthatunk az összképen. Most hosszú időre elköszönünk a közönségünktől, néhány játékosunk búcsúzik, így mindenképpen szeretnénk olyan meccset játszani, ami méltó ehhez a csapathoz!”

A 17 órakor kezdődő találkozó előtt köszöntjük az elmúlt szezon legjobb debreceni felnőtt, ifjúsági és serdülő játékosát. A szünetben az NB II Észak-Keleti csoportjában harmadik helyen végzett csapatunk tagjai vehetik át a bronzérmeket, majd a mérkőzés után búcsúztatjuk el NB I-es karrierjét befejező csapatkapitányunkat, Vantara-Kelemen Évát, valamint Jelena Deszpotovicsot, Elke Karstent és Bánfai Kírát, akik máshol folytatják pályafutásukat.

A június 2-án, szerdán 17 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC mérkőzést Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

A jegyeket 1500 (nem helyre szóló) és 2000 forintért (helyre szóló) lehet megvásárolni az alábbi linken: https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ vagy a Jegy és Bérlet menüből érhető el.

A helyszínen is lesz jegyértékesítés, pénztár-és kapunyitás 15.30-kor.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon, óriás LED-kivetítőn nézhetik a találkozót. THE BEAVER-nyitás 15 órakor!

Támogatóink