DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Szép búcsúra várva!

Pénteken 18 órakor egy viszontagságos szezon utolsó hazai meccsét játssza a DVSC-TVP a Kisvárda ellen.

Hosszú volt a bajnokság, ráadásul sok kellemetlenséget rejtegetett számunkra, így különösen fontos lenne a győztes búcsú a csapat mellett mindvégig kitartó debreceni szurkolótábortól.

– Bizony akadtak hullámvölgyek a bajnokságban, sok volt a sérültünk, rengeteg gondunk akadt – emlékezett az utolsó hazai meccs előtt a csapatkapitány, Vantara-Kelemen Éva. – Igyekeztünk felkészülni a Kisvárda ellen, hiszen akadt okunk a visszavágásra a januári idegenbeli vereség után.

Na, igen az a január 26-iki meccs. Mátéfi Eszter éppen a DVSC-TVP látogatása előtt távozott a szabolcsi együttes kispadjáról, amely valósággal megtáltosodott a folytatásra. Az akkor már több, mint három hónapja nyeretlen Kisvárda 29–23-ra győzött ellenünk, s ez csak a kezdet volt, hiszen a váltás után egy kilencmeccses győzelmi sorozatot rakott össze a KKC. Azóta viszont zsinórban öt találkozót elveszített pénteki ellenfelünk, igaz a bajnokság első öt helyezettjével találkoztak az elmúlt fordulókban.
Nekünk az utóbbi időben idegenben ment jobban, a Loki legutóbbi négy vendégként lejátszott meccsén nem talált legyőzőre, ám hazai pályán  elvesztettük utolsó három meccsünket, az Érd, a Dunaújváros és a Fradi ellen. Sérültjeink közül Anna Punyko és Karina Jezsikava még nem játékra kész, ám utóbbi ott lesz a meccsre nevezett keretben, hiszen több társával együtt búcsúzik el a debreceni publikumtól.

Már a meccs előtt ünnepi lesz a hangulat, hiszen ekkor köszöntjük a felnőtt csapat legjobb játékosát, a közönségdíjast, valamint az év ifjúsági és serdülő játékosát. A találkozó szünetére is jutnak ünnepi pillanatok, ekkor vehetik át aranyérmeiket az ifjúsági III. osztály Észak-keleti csoportjában bajnoki címet szerző csapat játékosai. A mérkőzés után pedig elbúcsúztatjuk azokat a játékosainkat, akik a következő szezontól máshol folytatják pályafutásukat.

A hangulatra reményeink szerint nem lesz panasz, hiszen a kisvárdai klub jelzése alapján a vendégszektor is megtelik, így minden adott lesz egy remek hangulatú találkozóhoz.

Csütörtökön este nyolc óráig, valamint pénteken, a meccs napján 14.00 és 15.30 között elővételben is megvehetik belépőjüket a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzeti portáján.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzést Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti. A gyermekmegőrző az utolsó hazai találkozón is az érdeklődők rendelkezésére áll. A pénztárat és kapukat 17 órakor nyitjuk!

Támogatóink