Szépen szeretnének búcsúzni!

Szombaton 18 órakor az MTK-Budapest ellen zárja a 2016/17-es szezont a DVSC-TVP.

Hosszú és fárasztó idény végére került pont szombaton a Hódosban, az MTK elleni meccsel. A DVSC természetesen szeretne két pontot szerezni a tavasszal remeklő kék-f
fehérekkel szemben. Amúgy is akad miért törleszteni a fővárosiak ellen, hiszen februárban a Népfürdő utcai csarnokban 25–19-re nyert az MTK. Akkoriban még a kiesés elől menekült Golovin Vlagyimir csapata, most pedig már a középmezőny oszlopos tagja.

Az MTK már kedden letudta hétközi meccsét 41–27-re kapott ki a Fraditól. A találkozó után a zöld-fehérek mestere, Elek Gábor azt mondta, hogy neki a „Barátok közt” – című sorozat villant be a kétszer harminc perc kapcsán.
Bár a fogadtatás és a hangulat Dunaújvárosban is baráti volt, a DVSC-TVP sokkal szorosabb mérkőzést játszotta DKKA otthonában. A Kohász végül 29–26-ra nyert, egy olyan találkozón, ahol a hajrában még volt esélye a pontszerzésre a tartalékos DVSC-nek.

– Bár nem szereztünk pontot, jó mérkőzést játszottunk Dunaújvárosban – mondta Kelemen Éva, a DVSC-TVP csapatkapitánya. – Az MTK ellen mindenképpen győzni szeretnénk, hogy szép emléket vigyenek magukkal a búcsúzó társaink, s ez lenne a legmegfelelőbb módja annak, hogy megköszönjük szurkolóinknak az egész éves buzdítást.
A kezdés előtt, 17.45-kor megkapja aranyérmét DVSC-TVP NB II-ben szereplő junior együttese, amely megnyerte az Észak-Keleti csoport bajnokságát. Ugyancsak a kezdés előtt kapják meg díjaikat korosztályos csapatok legjobbjai . A találkozón az egyik legjobb magyar játékvezetői páros, Kékes Csaba és Kékes Pál működik közre, ők itt a Hódosban vezetik pályafutásuk utolsó mérkőzését.

Kérjük, hogy, aki teheti a mérkőzés után is maradjon a csarnokban, hiszen ekkor köszöntjük a szezon legjobbját és a közönségdíjas kézilabdázót, valamint búcsúztatjuk el azt az öt játékost, aki máshol folytatja pályafutását.

A felnőttek meccse előtt 14 órakor junior, 16 órakor pedig az ifjúsági csapatok lépnek pályára. A juniorok mérkőzése ingyen megtekinthető, az ifik összecsapására már csak érvényes belépőjeggyel lehet bejönni. Pénztár és kapunyitás 15.45-kor.

Támogatóink