DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Szerda: egy nagy sorozat utolsó állomása

November elsején, 18 órakor a Moyra-Budaörs együttesét fogadja a DVSC SCHAEFFLER Hódosban. Ez lesz két hét leforgása alatt az ötödik mérkőzése a debreceni lányoknak és egyben az utolsó hazai bajnoki idén.

A Brest elleni BL-siker után szusszanhattak egy nagyobbat a DVSC SCHAEFFLER játékosai, vasárnapra és hétfőre is pihenőt kaptak. Rá is fért a lányokra a regeneráció, hiszen hatalmas volt szombaton a küzdelem, majd mindenki összeszedett egy-két apróbb sérülést, kék-zöld foltot. Szerdán pedig következik a szezon egyik legőrültebb két hetének záróakkordja, a Moyra-Budaörs Handball ellen.

A Pest megyei együttessel eddig 12 alkalommal találkozott a Loki, 11 győzelem mellett egy vereség szerepel az eredménysorban, méghozzá az elmúlt szezonból, amikor 2022. október 15-én, 25–23-ra kikaptunk riválisunk otthonában. Tavasszal aztán sikerült visszavágni a fájó vereségért, de az biztos, hogy a lányok azóta mindig fokozott figyelemmel mennek neki a Budaörs elleni meccsnek. Meg is érdemli a figyelmet az egykori 93-szoros válogatott kézilabdázó, Buday Dániel által irányított együttes, amely szép lassan masszív középcsapattá nőtte ki magát, jelenleg az ötödik helyen áll a bajnokságban. Az MBH a Kozármisleny elleni váratlan vereség ellenére tanyázik ilyen előkelő helyen a tabellán, a csapatot rutinos játékosok repítik, a házi góllövőlistán a válogatott kerettag Debreczeni-Klivinyi Kinga, Szekerczés Luca és az egykori Loki-játékos, Pálos-Bognár Barbara áll az első három helyen. A trió eddig 79 gólt szerzett.

„Most mindenkinek jó kedve van, hiszen szombaton óriási bravúrt hajtottunk végre a Brest legyőzésével, de ilyen meccs után mindig nehéz a következő mérkőzésen is ugyanilyen tempóban játszani, de remélem, hogy ugyanolyan koncentráltan és felkészülten tudunk majd játszani, nem lehet ,ás a célunk, mint a 2 pontot itthon tartani – mondta honlapunknak Jovana Jovovics.” 

Jovi jól ismeri a Budaörs játékosait, hiszen éppen az ellenféltől szerződtettük. 

„Számomra nem meglepetés a Budaörs jó szereplése, mert Buday Dani egy jó edző, tapasztalt, jó játékosaik vannak, ezért kell száz százalékosan koncentrálnunk ellenük, ugyanúgy, ahogy szombaton a Brest ellen. Ha meg tudjuk közelíteni az akkori teljesítményünket, akkor nem lehet baj – tette hozzá Jovi.”

Érdekesség, hogy bár még csak október van, a Budaörs ellen mégis utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza a csapat, hiszen november 15-én Vácott, aztán a vébé miatti szünetet követően, december 29-én, Kisvárdán lép pályára a csapat.

A november 1-én, szerdán 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Moyra-Budaörs Handball mérkőzést, Altmár Kristóf és Horváth Márton vezeti majd. A találkozót az M4 Sport YouTube-csatornája élőben közvetíti.

A mérkőzésre elővételben honlapunkon lehet jegyet venni a JEGY/TICKET menüpont alatt: https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ A Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztára egy órával a kezdés előtt, 17 órakor nyit ki, ekkor lesz kapunyitás is. A helyre szóló jegy ára 2500 Ft, a nem helyre szóló belépő 1500 forintba kerül.

Támogatóink