Szerdán edzőmeccs a Kisvárda ellen!

A válogatott szünet után, immáron a vb-n járt kézilabdázóinkkal kiegészülve játszik december 22-én, szerdán 15 órakor a Hódosban edzőmeccset a DVSC SCHAEFFLER a Kisvárda ellen.
 

Visszatértek a spanyolországi világbajnokságot megjárt játékosok, velük együtt készül a csapat az év utolsó tétmérkőzésére. December 30-án, az Alba-Fehérvár lesz a DVSC SCHAEFFLER vendége, előtte december 22-én 15 órakor a Kisvárda ellen tesztelhet a debreceni szakmai stáb.

Az edzőmérkőzés nyilvános, a belépés díjtalan. Szurkolóink a Zákány utca felöli hátsó (vendég/sajtó) bejáraton juthatnak be a csarnokba. A büfé nem üzemel!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

A csarnokban a mérkőzés teljes ideje alatt kötelező a maszkviselés!

Támogatóink