DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Szerdán főpróba és ankét!

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes RK Krim Mercator Ljubljana vendégeskedik szerdán 18 órakor a Hódosban!

A szlovén bajnok vasárnap óta a DVSC-TVP-vel közösen edzőtáborozik Balmazújvárosban, innen utaznak a csapatok a szerda délutáni felkészülési mérkőzésre. A Krim már korábban Magyarországra érkezett, pénteken és szombaton részt vett Budapesten az Elek Gyula Emléktornán, ahol a döntőt hétméteres párbaj után vesztették el a német Thüringer HC ellen. A ljubljanai csapat 2001-ben és 2003-ban nyerte meg a legrangosabb európai kupasorozatot, s még háromszor játszott döntőt a BL-ben. A legutóbbi szezonban a norvég Larvikot, a dán Esbjerget és a svéd IK Sävehofot megelőzve nyerték meg csoportjukat a Bajnokok Ligája első csoportkörében (a Larvikot oda-vissza legyőzték), majd a középdöntőben csoportjuk ötödik helyén zártak.

A DVSC-TVP szombaton Győrben kezdi meg a 2017/18-as szezont, így a Ljubljana ellen tartja a bajnoki főpróbát a csapat.
A szerdán 18 órakor kezdődő mérkőzésre ingyenes a belépés!

– Nem sok időnk maradt pihenésre a váci torna után, hiszen vasárnap délután már indultunk a balmazújvárosi edzőtáborba – mondta Kelemen Éva. – Hétfőn két kőkemény edzésünk volt, s kedd délelőtt is alaposan megdolgoztattak minket, de szerencsére délután pihenhetünk. Már nagyon várjuk a meccset, hiszen az utolsó bajnoki óta nem játszottunk a Hódosban, s remélem, sokan lesznek szerdán, már hiányoznak a szurkolók!

A mérkőzés befejezése után szurkolói ankétra várjuk az érdeklődőket, melynek helye szintén a klub Sajtó és Médiaterme. Az ankéton új játékosainktól és Tone Tiselj vezetőedzőtől kérdezhetnek az érdeklődők. Mindenkit  szeretettel várunk!

Akik még nem vásárolták meg idei szezonbérletüket, azok megtehetik akár a mérkőzés napján is, a DVSC-TVP Sajtó és Médiatermében, amelyet a parkoló felőli hátsó személyzeti bejáraton közelíthetnek meg. A bérleteket reggel 9-től 12 óráig, majd 14 órától 17.30-ig árusítjuk.

Támogatóink