Szerdán jön az MTK!

Mozgalmas héttel kezdi a 2017-es esztendőt a DVSC-TVP csapata. Szerdán Magyar Kupa mérkőzés, szombaton bajnoki vár a lányokra.

Amikor az ország lakosságának jelentős része még a szilveszteri másnaposság eltüntetésére keresett csodaszert, a DVSC-TVP játékosai már edzéshez készülődtek a Monostorpályi úti csarnokban. Január 1-én, délután ötkor gyülekezett a csapa, s ennek megfelelően visszafogott volt az előző napi ünneplés.

A versenynaptár ugyanis nincs tekintettel az ünnepnapokra, január 4-én, már Magyar Kupa meccset játszik a csapat, méghozzá hazai környezetben, az MTK ellen. A sorozat IV. fordulójában egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, s egy esetleges döntetlen a vendégcsapatnak kedvez. Ebből a körből négy csapat jut a következő fordulóba (a másik három párosítás Szeged KKSE–Érd, Szekszárd–Dunaújvárosi KKA, Alba Fehérvár–Mosonmagyaróvár). Majd az V. forduló két párharcának győztese csatlakozik az MK négyes döntőjében kiemeltként szereplő Győrhöz és Ferencvároshoz.

De egyelőre foglalkozzunk a következő feladattal, szerdán 18 órakor a Hódosban az MTK-Budapest ellen lép pályára a DVSC-TVP. A kék-fehérek a gyenge bajnoki rajt után összekapták magukat, s a 2016-os évet egy figyelemre méltó eredménnyel zárták, 26–23-ra legyőzték a Siófokot. A DVSC-TVP célja természetesen a továbbjutás, ehhez azonban koncentrált támadójátékra, s jó védekezésre van szükség.

A kupameccs után pedig következhet a 2017-es esztendő első bajnoki mérkőzése, január 7-én, szombaton Kisvárdára látogat a Loki.

Támogatóink