Szigorú szabályok a Hódosban is!

A keddi Kormányrendeletben bejelentett korlátozások miatt csak bérleteseinket tudjuk beengedni a következő mérkőzéseinkre.

A 2020. november 4-től érvényes Kormányrendelet értelmében a Hódos Imre Rendezvénycsarnok következő bajnoki mérkőzésein új szabályozás lép életbe. A rendelet értelmében a nézőtéren csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két ülőhelyet minden esetben üresen kell hagynunk, a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem foglalhatják el szurkolóink, valamint ajánlott a 1,5 méteres biztonsági távolság betartása.

A Kormányrendelet figyelembevételével, így a mérkőzéseinkre beengedhető maximális nézőszám 403 fő. Emiatt a férőhely-korlátozás miatt kizárólag azon szurkolóinkat tudjuk beengedni, akik már a szezon előtt megváltották a bérleteiket.

Amíg a karzaton és a kapuk mögötti ülőhelyeket a katasztrófavédelmi előírásoknak megfelelve nem tudjuk megnyitni, addig ezekre a helyekre nem értékesíthetünk jegyet.

Fontos tudnivaló továbbá a bérlettel rendelkező szurkolóink számára, hogy megvásárolt ülőhelyeiket a most hatályba lépett rendelet értelmében a következő magyar bajnoki mérkőzések idejére – a szabályozás feloldásáig – nem tudjuk biztosítani. A bérlettel rendelkezők átmenetileg kizárólag a kijelölt helyeken ülhetnek, az ülőhelyeket pedig érkezési sorrendben tudják majd elfoglalni. Minden bérletesünknek jut majd hely!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a 6 éven aluli gyermekek a létszámkorlátozás miatt átmentileg nem léphetnek be ingyenesen a csarnokba!

Az immáron teljeskörűen felújított büfére – amely THE BEAVER néven várja vendégeit – ugyanolyan szigorú biztonsági korlátozások vonatkoznak. Megkérjük szurkolóinkat, hogy a büfében való tartózkodásuk alatt tartsák be a 1,5 méter távolságot, valamint az arcot és orrot eltakaró maszkot mindig viseljék, azt levenni csak étel, ital fogyasztása esetén megengedett. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a jelenleg hatályos szabályok értelmében a büfé területéről étel és ital nézőtérre való bevitele TILOS.

A szombatra tervezett, DVSC SCHAEFFLER – Kisvárda mérkőzés megrendezésével kapcsolatban pénteken tudunk végleges tájékoztatást adni.

A hatóságok minden rendezvényt ellenőrizhetnek és a szabályok be nem tartása esetén beszüntethetik a mérkőzést. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a szabályokat teljeskörűen tartsák be!

Támogatóink