DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Szigorúbb pályarendszabályok

Az elmúlt időszakban több súlyos büntetést is kiszabtak klubunkra. A DVSC Kézilabda Kft. vezetése szeretné elkerülni a hasonló eseteket, ezért a szurkolói csoportokkal egyeztetve úgy döntött, hogy szigorítja a hazai mérkőzéseken érvényes pályarendszabályokat.

A jövőben a Hódos Imre Sportcsarnokban megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzéseken kép- és hangfelvétel készül, amelyek alapján beazonosíthatóak lesznek azok a személyek, akik rendbontást követnek el. A jegy vásárlásával, a felvételek elkészítéséhez automatikusan hozzájárulnak! A felvételek alapján első alkalommal hat hónapra kitiltjuk mérkőzéseinkről azokat, akik pirotechnikai eszközt használnak, bármilyen tárgyat a pályára vagy a pálya felé dobnak, illetve rasszista megnyilvánulásokkal zavarják meg a mérkőzést. A másodszori rendbontás örökös kitiltást von maga után!

A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban megrendezésre kerülő kiemelt- illetve fokozott biztonsági kockázatú DVSC kézilabda mérkőzésekre a játék megzavarására alkalmas zajkeltő eszközöket – gázkürt, duda, síp, vuvuzela, stb… – TILOS behozni! A mesterséges zajkeltő eszközök közül kizárólag dobot lehet a nézőtérre bevinni! A nézőtérre bármilyen folyadékot, ételt behozni TILOS!

A megváltozott rendszabályokkal kapcsolatban a mérkőzések előtt, a beléptetésnél megtalálnak minden fontos információt!

Köszönjük szurkolóink megértését!

Támogatóink