Szombaton a Budaörs otthonában játszunk

A Győr elleni kőkemény csata után a Moyra-Budaörs lesz a DVSC SCHAEFFLER következő ellenfele.

Múlt hét szerdán remek teljesítményt nyújtottak a debreceni lányok az Audi Arénában. A mérkőzés hajrájáig volt esélyük a bravúrra az ötszörös BL-győztes győriek otthonában.

Budaörsön más jellegű mérkőzés vár a Lokira, a karakteres kézilabdát játszó, Buday Dániel keze alatt egyre inkább összeérő hazaiak ellen. Szombati riválisunk az elmúlt szezonban újoncként magabiztosan harcolta ki a bennmaradást az új bajnokságban pedig javíthat helyezésén. A Pest megyei együttes eddig háromszor lépett pályára a szezonban, s a Győr és a Ferencváros elleni – egyébként tisztes – papírforma vereség mellett legutóbb elhozta a két pontot Kisvárdáról.

Nálunk a térdsérülése után rehabilitációs munkát végző Anca Giegerich és a fáradásos törése után a visszatérésre váró Csernyánszky Liliána hiányzik majd. Rajtuk kívül mindenki egészséges, jó hangulatban készülnek a lányok a szombati meccsre.

Az október 15-én, szombaton 18 órakor kezdődő Moyra-Budaörs–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink