Szombaton az MTK otthonában folytatjuk

December 3-án, 43 nap után újra bajnoki meccset játszik a DVSC SCHAEFFLER. Csapatunk az MTK új otthonában, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban lép pályára, kezdés 17 órakor.

Legutóbb október 21-én, játszott meccset a DVSC SCHAEFFLER, akkor a Hódosban 32–24-re győztük le az Érdet. A következő napokban szinte kiürült a Hódos, a felnőtt keretből mindössze hat játékos maradt Debrecenben, a többiek különböző válogatottakkal készültek.

Időközben változás is történt klubunknál, fehérorosz légiósunk Karina Jezsikava bejelentette, hogy gyermeket vár, helyére Budaörsről érkezett a szerb-magyar kettős állampolgár, Jovovics Jovana.

Az Európa-bajnokságról visszatérő magyar válogatottjaink november 23-án kapcsolódtak be a közös munkába, míg a Dél- és Közép-Amerikai Női Kézilabda Bajnokságon szereplő, s ott aranyérmet szerző brazil Mariana Costa a hétfő délelőtti edzésen vett részt először.

Nem sok idő maradt a felkészülésre a szombati fővárosi mérkőzés előtt, ennek ellenére a csapatnak nem is lehet más célja, mint a két pont megszerzése. Ez a találkozó lesz a kőkemény decemberi menetelés nyitánya, melynek keretében két balatoni túra is vár a lányokra: december 14-én Siófokon, 22-én pedig Balatonbogláron, a NEKA otthonában lépnek pályára a debreceni lányok. Az év utolsó hónapjában kétszer játszik hazai környezeteben a DVSC SCHAEFFLER: december 17-én, 17.15 órakor a Vácot fogadjuk, majd 30-án 19 órakor a címvédő Győri Audi ETO KC lesz az ellenfél. Mindkét mérkőzést élőben közvetíti az M4Sport.

Támogatóink