Szoros meccs a Fradi ellen

A balatonboglári edzőtábor keddi napján a Ferencváros ellen játszottunk felkészülési mérkőzést.

A debreceni lányok kezdtek jobban, s 3–0-ra elhúztak. Aztán a zöld-fehérek percei következtek, átvette a vezetést a fővárosi együttes. A meccshiány és a nagy terhelés ellenére élvezhető kézilabdát produkáltak a csapatok, szünetig tartotta előnyét a Fradi.

A második játékrész elején növelte a különbséget a fővárosi együttes, de Köstner Vilmos tanítványainak sikerült a felzárkózás, így a hajrában megközelítette ellenfelét a DVSC SCHAEFFLER. Arany Rebeka bokasérülése okozott némi riadalmat, jobbszélsőnket a siófoki kórházban vizsgálják, reméljük nem komoly a baj!

A DVSC SCHAEFFLER legközelebb csütörtökön 17.30-kor a Győr ellen lép pályára, ezt a találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

DVSC SCHAEFFLER–FTC-RAIL CARGO HUNGÁRIA 29–31 (13–16)
Balatonboglár. V: Andorka, Hucker

DVSC: Giegerich -Arany 1, Kovács Anna 9, Vámos P 4, Tóvizi 2, Deszpotovics 6, Vantara-Kelemen 3. Csere: Csapó K. (kapus), Vukajlovics, Hornyák D., Bordás 1, Bánfai 3, Petrus.

FTC: Janurik – Malestein 2, Bölk 2, Behnke 4, Szekeres K. 1, Kovacsics 1, Schatzl Nadine 3. Csere: Hadfi G. (kapus) Klujber 5, Háfra N. 4, Pásztor N., Szucsánszki 2, Kisfaludy 1, Kovács Anett 1, Márton G., 3, Tóth N. 2.

Támogatóink