Szoros meccsen vendégsiker

A Dunaújváros nyerte a két csapat első edzőmérkőzését.

dvsc_dkka__edzo

„Jó mérkőzést” – köszöntötte magyarul a kezdés előtt a dunaújvárosiak horvát mestere, Zdarvko Zovko Tone Tiseljt, a Loki szlovén edzőjét. A két szakember évtizedek óta ismeri egymást, azt azonban egyikük sem gondolta, hogy egyszer DVSC-Dunaújváros meccsen találkoznak ellenfélként.

Tone Tiselj debreceni bemutatkozó mérkőzésének elején a Loki balkezesei vitték a prímet, az első tíz percben, azaz csak Karnik Szabina és Slakta Petra szerzett gólt. Horváth-Pásztor Betti jól védett, így vezetett a Loki. Aztán 4-2- után a vendégek percei következtek, ezt a periódust 9-3-ra hozta az Újváros és vezetett 11-7-re. Ekkor azonban ismét a Loki következett, s hamarosan egyenlő lett az állás, hogy aztán a szünetig két góllal meglépjenek a vendégek.

A második félidő is fordulatos volt, akadtak jó periódusaink, a vezetést is átvettük, a hajrá azonban a vendégeknek sikerült jobban. Akadtak jó teljesítmények a Lokiban, s Tone Tiselj pénteken 10.30-kor ismét megnézheti tanítványait, hiszen újra találkozik a két csapat.
DVSC-TVP-DUNAÚJVÁROSI KKA 29-31 (12-14)

DVSC: Horváth-Pásztor – Slakta 2, Karnik Sz. 2, Kudor 7 (1), B. Klikovac, Garbuz 6 (2), Szilágyi Á. 1. Csere: Lajtos (kapus), Siska 4, Marincsák, Varsányi 4, Kelemen 2, Sirián.Edző: Tone Tiselj
DUNAÚJVÁROS: Oguntoye – Azari 2 (1), Kovács Anna 11 (5), Kovács K., Nick 2, Szalai B. 4, Vincze M. 3 Csere: Triffa, Pálinkás (kpausok), Takács D. 4, Klujber 3 (2), Kamper 2, Hajtai. Edző: Zdravko Zovko

Kiállítások: 8, ill. 10 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 12/9

Támogatóink