DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Születésnapi kulcsmérkőzés

A DVSC 120. születésnapján nagyon fontos meccset játszik csapatunk a Vác ellen, szombaton 18 órakor. A csarnokban ott lesznek a klub történetének legsikeresebb személyiségei, a kezdődobást a legendás szakvezető Komáromi Ákos végzi el!

A Váci NKSE vesztett pontok tekintetében mindössze kétegységnyire van tőlünk, úgyhogy túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a tavasz egyik legfontosabb összecsapása vár a debreceni lányokra. A két csapat őszi mérkőzését egy roppant kiélezett végjátékban nyertük meg 26–25-re, a végeredmény már az 57. perc elején kialakult Planéta Szimonetta találatával, a folytatásban már nem született gól.

Ellenfelünk is Magyar Kupa-negyeddöntőt játszott szerdán, s egy góllal kapott ki a Siófokon, így hozzánk hasonlóan lemaradt a Final Four-ról. A bajnokságban remek szériával a háta mögött érkezik Debrecenbe a váci csapat, amely sorozatban hét mérkőzést nyert meg.

„Nagyon motiváltak vagyunk, pontosan érezzük a meccs jelentőségét – fogalmazott Szilágyi Zoltán a DVSC SCHAEFFLER vezetőedzője. – Fontos a mérkőzés a bajnokság szempontjából, s természetesen szeretnénk jó eredményt elérni a DVSC-család születésnapján. A Vác közvetlen riválisunk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy négypontos mérkőzés vár ránk szombaton. Megfelelő koncentráltsággal kell pályára lépni, nagyon pontosan kell végrehajtanunk azt, amit tudunk. A vendégek megpróbálják majd lassítani a játékot, a legfontosabb, hogy a mi sebességünkön kézilabdázzunk!”

A mérkőzés előtt a Hódos Imre Sportcsarnok vendéglátóhelyén, a THE BEAVER-ben (amely már 14 órától nyitva lesz) kivetítőkön elevenítjük fel a klubtörténet legemlékezetesebb pillanatait. Ugyancsak a THE BEAVER-ben, 16.30-tól felbecsülhetetlen értékű fotók készülhetnek. Szurkolóink az Eredeti EHF Kupával, valamint a kupagyőztes együttes csapatkapitányával, Csapó Erikával és vezetőedzőjével, Köstner Vilmossal készíthetnek közös fényképeket.

A mérkőzésen ott lesznek az 1987-es Bajnokcsapat és az 1995-ös és 96-os EHF Kupa-győztes csapat játékosai és szakvezetői. A kezdődobást klubunk legendás alakja, Komáromi Ákos végzi majd el.

A szünetben adjuk át Születésnapi Rajzpályázatunk díjait, s lesz egész pályás kapura dobó-verseny.

A bejáratoknál minden szurkolónk megkapja az 11TEAMSPORTS (volt Szertár Sportbolt) kedvezményre jogosító kuponját.

A DVSC SCAHEFFLER–Váci NKSE mérkőzés március 12-én, szombaton 18 órakor kezdődik a Hódos Imre Sportcsarnokban, a találkozót Bóna Szabolcs és Földesi Csaba vezeti.

A mérkőzésre elővételben online (honlapunkon a Jegy és bérlet menüpont használatával) vehetik meg jegyüket. Személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban juthatnak belépőhöz, szombaton 10 és 12 óra között.

A mérkőzés előtt 15.30-kor nyit a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára.

A felnőttek mérkőzése előtt a DVSC Kézilabda Akadémia két I. osztályú bajnokságban szereplő utánpótláscsapata is megmérkőzik a Váci NKSE korosztályos együtteseivel. A serdülők találkozója 14, az ifjúságiak meccse 16 órakor kezdődik. Az első mérkőzésre a belépés ingyenes, az ifik meccsét már csak érvényes belépővel lehet megtekinteni.

Támogatóink