Szurkoló a kórházból

Jól sikerült Lajtos Nóra térdműtétje, a Loki kapusa a Székesfehérváron, a kórházi ágyon szurkolta végig a Fehérvár elleni meccset.

Szerdán kora délután, a székesfehérvári Szent György Kórház főorvosa, Dr. Abkarovics Géza műtötte meg Lajos Nóra elszakadt keresztszalagját.
– Gerincérzéstelenítéssel végezték el a műtétet, így végig fent voltam, a doktor úr közben el is magyarázta, hogy éppen mit csinál – idézte fel az operációt Norcos. – Úgy tűnik, jól sikerült a műtét, ma már óvatosan gyógytornáztam is. Ha nem jön közbe semmi, hétvégén engednek ki a kórházból, s még három hétig nem terhelhetem a műtött lábamat.
Sorsszerű, hogy Norcos a Fehérvár elleni meccs napján, Fehérváron műtötték meg.
– Van tévé a szobámban, de csak három csatorna jön be, így nem tudtam nézni a meccset, anyu telefonon közvetítette – mesélt kapusunk a kora esti izgalmakról.- Nagyon boldog vagyok, hogy nyertünk, s hogy Bettinek ilyen jól ment a védés. Meccs után Kittivel és Sopival is beszéltem, a többiek sms-ben kívántak jobbulást.
Lajtos Nóri a kórházból Siófokra megy, itt kezdi el a gyógytornát egy helyi szakember felügyeletével, Kazsimér Attila útmutatása alapján.
– Tudom, hogy mennyire fontos a rehabilitáció, mindent megteszek, hogy minél hamarabb visszatérhessek – mondta Lajtos Nóra. – A rájátszásban pedig nagyon fogok szurkolni a lányoknak.
Mi pedig a DVSC játékosai, vezetői és minden szurkolója nevében mielőbbi felépülés kívánunk Norcosnak!

Támogatóink