DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Tamara Haggerty a holland vb-keretben

A DVSC SCHAEFFLER beállója első világversenyére készülhet. Tamara úgy érzi, hogy ebben szerepe van csapatunk BL-szereplésének is!

A holland női válogatott svéd szövetség kapitánya, Per Johansson kihirdette a november 29. és december 17. között Dániában, Norvégiában és Svédországban megrendezésre kerülő világbajnokságra utazó 17 tagú keretét. Az utazó csapatban ott van a DVSC SCHAEFFLER beállója, Tamara Haggerty is, aki első világversenyére készül.

A holland válogatott hazai környezetben gyakorol a vb előtt és két tesztmérkőzést játszik a magyar válogatott ellen, így Tamara ezúttal ellenfélként találkozhat debreceni csapattársaival. Az első holland–magyar meccset november 25-én, Rotterdamban rendezik, majd egy nappal később Almeóban találkoznak a csapatok.

A holland női válogatott Csehország, Argentína és Kongó társaságában a H-csoportban szerepel a világbajnokságon, csoportmérkőzéseit a dániai Fredrikshavnban játssza majd.

„A hazádért játszani mindig különleges dolog, éppen ezért nagyon boldog vagyok, hogy ott lehetek a világbajnokságon – mondta honlapunknak Tamara Haggerty. – Mindig is az volt az egyik célom, hogy ilyen torna szereplehessek, csodálatos érzés, hogy ez az álmom most megvalósul. Hogy ez sikerült, abban része van annak, hogy ebben a szezonban Debrecennel a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk. Az elmúlt mérkőzéseken jól teljesített  csapat, látszik a  fejlődés, és én is magabiztosabb lettem. Nagyon jól érzem magam a városban, a csapatban és örülök, hogy a klubot is képviselhetem a vb-n!”

Támogatóink