Tanszergyűjtés a Karitatív Testülettel!

Mint, ahogy évek óta mindig, ezúttal is csatlakozott a DVSC SCHAEFFLER csapata a Debreceni Karitatív Testület tanszergyűjtési akciójához.

Most a korábbinál is nagyobb szükség van a segítségre, így nem is volt kérdés, hogy csapatunk ismét részt vesz a Debreceni Karitatív Testület iskolakezdés előtti tanszergyűjtő akciójában.

A DVSC SCHAEFFLER nevében a csapatkapitány Hornyák Dóra és fiatal kapusunk, Torda Vanessa vett részt a tanszergyűjtés nyitórendezvényén, a Kishatár úti Auchan Áruházban. Játékosaink átadták klubunk adományát, s arra kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőségükhöz mérten járuljanak hozzá az akció sikeréhez, új, vagy már meglevő, de nem használt taneszközökkel támogassák a nehéz helyzetben levő családok tanévkezdetét. A szervezők füzeteket, ceruzákat, radírt, golyóstollat, vonalzót, tolltartót, szögmérőt, körzőt iskolatáskát és tornafelszereléseket is várnak.

A tanszeradományokat augusztus 28-ig adhatják le a debreceni Auchan Áruházban (4031, Debrecen, Kishatár utca 7.) vagy jövő hétfőtől nálunk a Hódos Imre Rendezvénycsarnok személyzeti portáján elhelyezett gyűjtődobozban is leadhatók az adományok. Ugyancsak mód lesz az adományok átadására augusztus 12-én, azaz jövő pénteken a Nagybánya elleni hazai edzőmérkőzés előtt a bejáratoknál elhelyezett gyűjtődobozokban.

Támogatóink