DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Tesztelés az utánpótlásban is

Szerdán elkezdődött a DVSC SCHAEFFLER utánpótláskorú játékosainak koronavírus-tesztelése – minden edzésre jelentkező kézilabdázót tesztelt a VEKER Team stábja.

A vizsgálatokat – csakúgy, mint az elmúlt héten a felnőtt keret tagjainak – a Veker Team Kft. munkatársai végzik. Negatív teszteredmény esetén kisebb csoportokban elkezdhetik a játékosok a labdás gyakorlásokat, természetesen a szövetség és az OSEI ajánlásainak megfelelően. A későbbiekben minden edzésre érkező kézilabdázó testhőmérséklet mérés után léphet be a csarnokba, a gyakorlások során pedig a klub biztosítja a megfelelő higiéniai feltételeket.

A tesztek után Márián Blanka serdülőcsapata kezdte meg edzését, majd Győrvári Viktor ifjúsági együttese is együtt edzett a Hódosban – két hónap után. 

„Fárasztó volt a gyakorlás, hiszen két hónapja nem edzettünk közösen – mondta a foglalkozás végén Bákonyi Lara, a serdülőcsapat játékosa. – Nagyon hiányoztak már a labdás edzések, a gyakorlás elején még eléggé pontatlanul lőttünk. A csapattal online tartottuk a kapcsolatot, amíg nem voltak edzések, de nagyon jó volt élőben is találkozni a lányokkal.”

A Kudor Kitti által vezetett Serdülő III. csapatát is tesztelték a mai napon, ők majd pénteken végeznek labdás edzést a csarnokban.

„Gyorsan végeztünk a teszttel, elmondtak mindent ezzel kapcsolatban, így nem ért minket meglepetés – mondta Szilágyi Zsófia a csapat tagja. – Nagyon jól érzem magam, jó emberekkel vagyok körülvéve, így valamennyivel könnyebb elviselni a jelenlegi szituációt. Várom már az edzéseket, hiányoznak a labdás gyakorlások. Ugyan pénteken lesz az első közös edzésünk hosszú idő után, de nagyon jó, hogy találkozhattam a többiekkel.”

Csütörtökön folytatódik, egyben le is zárul a tesztelés.

Támogatóink