DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Tisztelgés a város és a szurkolók előtt

Tradíció modernitással ötvözve. Csodálatos lett a megújult Hódos Büfé – THE BEAVER – látványvilága.

Aki belép majd rá sem ismer a Hódos Imre Sportcsarnok, megújult, felújított büféjére, amely THE BEAVER néven várja majd vendégeit. Az alábbiakban a vendéglátóhely dekorációs munkáit végző Komáromi Kreatív Kft. vezetője, Komárominé Petrovics Enikő meséli el, miként jutottak el a „kórházi váróterem” kinézettől a jelenlegi látványvilágig, s az is kiderül, hogy lett a hely neve THE BEAVER!

„Amikor megkaptuk a megbízást a büfé új dizájnjának kialakítására Ábrók Zsolt azt kérte, hogy amellett, hogy megmutassa a csarnok és a kézilabda kapcsolatát, szűnjön meg a hely „kórházi váróterem” jellege. Maradjon meg a szurkolók közelsége, de amikor nincsenek mérkőzések, akkor is megfeleljen a kinézet egy olyan vendéglátóhelynek, ahova szívesen járnak a debreceniek az egyetemistáktól az idősebb korosztályokig. Amikor leültünk kitalálni, hogy nézzen ki a hely azt elég hamar eldöntöttük, hogy vizuálisan kettéosztjuk a belső teret, így tisztelegve a város és a szurkolók előtt A büfépulttól balra eső rész szépiás árnyalatot kapott, s bemutatja a város néhány jellegzetes helyszínét, épületét. A jobb oldal a szurkolói életet mutatja be, ezt levettük szürke árnyalatosra, de a képeken látható zászlók és drapik visszakapták a színüket. Aki betér majd megtalálhatja kedvenc épületét, külföldi útjaink során is úgy tapasztaltuk, hogy az ilyen dekoráció jó érzéseket hoz ki az emberekből. A szurkolói rész pedig akár olyanokat is becsábíthat meccsre, akik korábban nem jártak, csak betértek egy kávéra. Mindezt megkoronázza a pult két oldalán található fényreklám, a DVSC-, illetve Debrecen-címer.”

De miként lett a név THE BEAVER? Íme!

„Egy hosszú és fárasztó pénteki nap végén azon gondolkodtunk milyen névvel illésük a büfé helyiséget, melynek több változata is felmerült, majd jött az isteni szikra. Hogy is van angolul a hód? Innen már egyenes út vezetett, a THE BEAVER névhez. Először meg sem akartuk mutatni Zsoltnak, de aztán mégis elküldtük, s neki nagyon megtetszett.”

A mérkőzéseken kívül a klub szeretne változatos programokkal kedveskedni a betérő vendégeknek. Reméljük hamarosan mód nyílik erre is és kíváncsian várjuk, hogy tetszik majd a közönségnek a THE BEAVER! 

Köszönjük a Komáromi Kreatív csapatának!

Támogatóink