DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Tökéletes védekezésre lesz szükség

Csütörtökön 18 órakora Vác ellen lép pályára a DVSC-TVP!

Nagyon nehéz csata vár a debreceni lányokra s ezt nem csak azért mondjuk, mert a vendégek eddigi meccseiken – a Kecskemét elleni hazai bajnokin, illetve az izraeli Holonnal játszott két EHF Kupa-selejtezőn – könnyed sikereket arattak. A szezon előtt sokan úgy gondolták, alaposan meggyengült a váci alakulat, ám ez tévedés. Az alapok ugyanis megmaradtak. A két világbajnok brazil, a kapus Barbara Arenhart és a balátlövő, Karoline de Souza mellett a jobb oldalon egy horvát (Dijana Jovetic) a balon egy szerb (Szanja Radoszavljevics) villámszélső adja az alapot, s egyben meg is határozza az ellenfél stílusát. A váciak játéka a robogáson alapul, ezt kell megakadályozni annak, aki le akarja győzni őket.

– Amikor ellenfélként játszottam, a Hódosban, minid irigykedve néztem a lelátót, s arra gondoltam, hogy milyen lenne, ha egyszer nekem is így szurkolnának – mondta szerdán Hajduch Csenge. – Csütörtökön is nagy szükségünk lesz erre a biztatásra, hiszen nagyon fontos meccs vár ránk a Vác ellen.
Ahogy Csenge is fogalmazott a Hódos miliője jelentheti azt a plusz, ami a sikerhez elengedhetetlen.

– A győzelemhez tökéletes védekezésre lesz szükségünk- fogalmazott Madalina Zamfirescu. – Ha ez összejön, akkor nem lehet baj. Nagyon készülünk a mérkőzésre és természetesen győzni akarunk!

A DVSC-TVP–Vác mérkőzés idején ismét üzemel a DVSC-TVP Gyermekmegőrzője, ahol a tavalyi szezonhoz hasonlóan szakképzet óvónő felügyelete mellett tölthetik el játékkal az időt a kicsik, amíg a szülők szurkolnak.

A 18 órakor kezdődő mérkőzés előtt egy órával, azaz délután ötkor lesz pénztár és kapunyitás. Jegyeket elővételben is lehet vásárolni csütörtök délelőtt 8 és 12 óra között a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzeti portáján. A felnőtt belépők 1500, a diák- és nyugdíjas jegyek 1000 forintba kerülnek. Kérjük, hogy aki diákjegyet akar venni, az készítse elő diákigazolványát, mert csak ennek ellenében lehet a kedvezményes belépőhöz hozzájutni!

A mérkőzést Andorka Miklós és Hucker Róbert vezeti.

Támogatóink