Töpfner Alexandra: fekszik nekem a csapat játéka!

Fehérvárról érkezett jobbszélsőnk beilleszkedése zökkenőmentes volt, s már kiheverte a TikTok-on oly népszerű békéscsabai esését.

Töpfner akcióban

Gólerősen mutatkozott be a DVSC SCHAEFFLER csapatában Töpfner Alexandra. Az Alba-Fehérvár csapatától igazolt jobbszélsőnk a Nagybánya ellen 11 gólt szerzett, három gólt lőtt a Mosonmagyaróvárnak, kedden, Békéscsabán pedig hétszer volt eredményes. 

– Úgy érzem, jól sikerült a beilleszkedésem, nagyon kedvesen fogadtak a lányok, mindenki segítőkész, ha problémám akad, bárkihez fordulhatok segítségért – mondta el honlapunknak jobbszélsőnk a szerda délelőtti edzés után.

– Debrecen nagyon tetszik, s mivel a belvárosban lakom, ha van szabadidőnk, könnyű programot találni. Szimpatikus a stílus, amit a csapat játszik, s úgy érzem fekszik nekem. Az a célunk, hogy minél több könnyű gólt tudjunk szerezni, ennek az alapja a kemény védekezés, amit sokat gyakorlunk. Túl vagyunk a felkészülés felén, eddig nagyon keményen dolgoztunk, már nagyon várjuk a bajnokság rajtját!

Szasza a Békéscsaba elleni keddi felkészülési meccs második félidejében egy indításgól után nagyot esett a hatoson belül. Az első ijedtség után nagy derültséget keltett a „mutatvány”, amely a dvschandball TikTok-csatornáján is hamar népszerű lett, szerda délig majd harmincezren látták.

– Először megijedtem, utána már csak nevettem a dolgon, s ami a lényeg, nincsen semmi bajom. Nem tudtam, mi történt, mintha kihúzták volna alólam a talajt. Rengeteg visszajelzést kaptam, úgy tűnik sokan látták az esésemet – elevenítette fel nevetve a szerencsés balesetet Szasza. 

@dvschandball

@alexandratopfner akcióban! Gól… Boom… ☺️🔴⚪️ #dvsc #dvschandball #loki #debrecen #matchday #fy #fyp #foryou #4u

♬ Baba Dodo – Tik Tok

Támogatóink