Tovább a pénteki lendülettel!

A Vác elleni magabiztos siker után szerdán 18 órakor a Siófokot fogadjuk a Hódosban.

A világklasszisok sorát foglalkoztató Balaton-parti együttes jó szériában van, januárban már hét mérkőzést (hármat a bajnokságban, négyet az EHF Kupában) nyert meg. Szombaton a svéd Savehof otthonában szerzett két pontot Tor Odvar Moen együttese, s bár a hazaúton akadtak nehézségei a delegációnak, Debrecenbe is győzni érkezik a Siófok.

„Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, mint pénteken, a Vác elleni volt – mondta a csapatkapitány, Vantara-Kelemen Éva. – A bajnokság első fordulójában súlyos vereséget szenvedtünk a Siófok otthonában, szeretnénk megmutatni, hogy többre vagyunk képesek. A Vác elleni védekezésre és lendületre lesz szükségünk, ha tartani akarjuk a lépést a remek formában levő vendégcsapattal. Pénteken remek hangulatban léphettünk pályára, s most is nagy szükségünk lesz szurkolóink támogatására.”

A DVSC SCHAEFFLER–Siófok mérkőzés január 30-án, szerdán 18 órakor kezdődik, a találkozót Nagy Ferenc és Túróczy József vezeti majd. A Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztárai 16.45-kor nyitnak, kapunyitás 17 órakor.

A GLOBUS Kids Gyermekmegőrző és Játszóház ezúttal is várja a hat éven aluli kicsiket, akikre szakképzett óvónő vigyáz, amíg a szülők szurkolnak.

Támogatóink