DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Tovább vinni a lendületet

Nehéz mérkőzés vár a csapatra szerdán 16 órakor a Ferencváros otthonában.

Több, mint 19 hónap után találkozik egymással tétmérkőzésen a Fradi és a Loki, legutóbb még 2019 szeptember 10-én, játszottak az Elek Gyula Arénában, s akkor 30–30 lett a végeredmény. A felkészülési időszakban Balatonbogláron a NEKA bázison játszottunk a zöld-fehérek ellen, akkor 31–29-re nyert a fővárosi együttes. A ferencvárosiak második helyen állnak a bajnokságban, eddigi 18 mérkőzésükből 17-et megnyertek, csak az Audi Arénában hagyták el vesztesen a pályát.

Az FTC–DVSC párharc az egyik legpatinásabb a női első osztályban, eddig 92 alkalommal feszültek egymásnak a felek, 33 debreceni siker és egy döntetlen mellett – éppen a legutóbbi meccsen – 58 alkalommal nyert a budapesti együttes.

A DVSC SCHAEFFLER játékosai a DKKA elleni vasárnapi magabiztos győzelem után jó hangulatban kezdték meg a felkészülést a Fradi ellen.
„Sok időnk nem volt készülni a Fradi ellen, de természetesen ismerjük a zöld-fehérek játékosait, tudjuk, hogy nagyon jó csapattal találkozunk – mondta el vezetőedzőnk, Kudor Kitti. – Hétfőn jobbára regeneráltunk, illetve prevenciós jellegű munkát végeztünk, s persze megpróbáltuk elemezni ellenfelünk játékát. A Fradi az esélyes, de szeretnénk megnehezíteni a dolgát. Átbeszéltük a lányokkal a kitűzött célokat, szeretném, ha ezeket meg tudnánk valósítani. Nagyon jó lehetőség egy BL-csapat ellen játszani, minél tovább tudjuk tattani a tempót annál többet fejlődhetünk ellenük. Vagány, felszabadult, ötletes támadójátékot várok, védekezésben pedig szeretném ha folytatnánk, amit elkezdtünk.”

Válogatott irányítónk, Vámos Petra nagyon várja a szerdai összecsapást.
„A Fradi ellen mindig nagy kihívás játszani, főleg Budapesten – kezdte mondandóját Petra. – Hiba nélkül koncentráltan kell kézilabdáznunk, ha betartjuk az alapelveket és meg tudjuk akadályozni ellenfelünk lerohanásait, akkor jó meccset játszhatunk. Az elmúlt hetekben jól dolgoztunk csapatként, ezt a lendületet szeretnénk tovább vinni!”

Az április 28-án, szerdán 16 órakor kezdődő FTC-Rail Cargo Hungária–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Felhő Ferenc és Öcsi Tamás vezeti. A mérkőzést a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően nem tekinthetik meg a helyszínen szurkolók, de a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

A meccset, majd a 18 órakor kezdődő Békéscsaba–DVSC labdarúgó mérkőzést óriás LED-kivetítőn nézhetik szurkolóink a Hódos Imre Sportcsarnokban található THE BEAVER Teraszon! Nyitás 15 órakor!

Támogatóink