Továbbjutás barátok közt

A jól játszó Nyíradony ellen a hajrában jött ki az osztálykülönbség a Magyar Kupa második fordulójában játszott mérkőzésen.

Baráti fogadtatásban részesült a debreceni csapat és szurkolótábora Nyíradonyban, ám a hazaiak a pályán mindent megtettek, hogy megnehezítsék a DVSC-TVP dolgát. A jól védő Varga Nóra és a beállósként és átlövőként is veszélyes Bordás Réka sokat tett azért, hogy szorosan alakuljon az első játékrész. A Loki nehezen pörgött fel, amikor pedig lehetőség lett volna elhúzni közbejött néhány technikai hiba. Mindezt tetézte a harminc perc alatt lőtt hat kapufa, így az első félidő után csak egy góllal vezettünk

Szünet után Kudor Kitti vette vállára a hazai csapatot, így sokáig meccsben volt az NB I/B-s vendéglátó. Aztán feljavult a védekezés, s Tóvizi Petra vezérletével percek alatt eldöntötte a meccset a Loki.

A remek játékvezetés mellett lejátszott baráti hangulatú, sportszerű meccsen végül kijött az osztálykülönbség, ám a  Nyíradony mindenképpen megérdemli a kalapemelést a helytállásért!

MAGYAR KUPA, 2. FORDULÓ
NYÍRADONY VVTK–DVSC-TVP 23–34  (10–11)
Nyíradony, 400 néző. V: Lengyel V. Sebestény F.

NYÍRADONY: Varga N. – Sigér 1, Tóth A. 1, Kudor 11, Bordás R. 4, Kenyeres B. 2, Vancsa 1. Csere: Bocska 1, Zólyomi 1, Kun 1, Sztancs, Kormos. Edző. Köstner Vilmos.
DVSC: Lajtos – Varsányi 5, Sirián 2, Hajduch 3, Zamfirescu 3, Borges-Lima 3, Vantara-Kelemen 4. Csere: Horváth-Pásztor (kapus) Grigel 2, Punyko 1, Csáki 2, Tóvizi 8, Román 1, Szabó P. Edző: Tone Tiselj.

Támogatóink