DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Továbbra is felfelé

Az Alba-Fehérvár elleni bajnoki siker és a békéscsabai MK-továbbjutás után a Siófok ellen is szeretne két pontot szerezni a DVSC-TVP.

siofok_dvsc_behar_2016

A decemberi női Európa-bajnokság előtt most lép utoljára pályára a debreceni csapat. A Siófok otthonában szombaton 18 órakor kezdődő összecsapásra bizakodva készülnek a Loki játékosai. Az elmúlt hetekben rendre jól játszó Sirián Szederke szerint az együttes túl van a hullámvölgyön, s tovább haladna felfelé.

– Békéscsabán már hat góllal is vezetett az ellenfél, mégsem zuhantunk össze, s sikerült kiharcolni a továbbjutást – mondta Szedi. – Csalóka meccs volt, hiszen a bajnoki rajton tizenkét góllal vertük a Csabát, ám azóta erősödtek, sokat fejlődtek, ez ellenünk is látszott. A Siófok ellen is nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra. Ha szombaton sikerülne nyernünk, akkor sokkal jobb hangulatban telne a hosszú bajnoki szünet is.

A beállós az utóbbi hetekben majd minden mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott, egyre magabiztosabban kézilabdázik.

– Örülök, hogy mostanában jobban ment a játék, de egy igazi csapatban az a fontos, hogy mindig legyen valaki, aki helyt áll a nehéz pillanatokban – folytatta Szederke. – A Fehérvár és a Békéscsaba ellen is csapatként harcoltunk, s ez most is így lesz. Szeretnénk játékban is fejlődni, de most a legfontosabb a két pont megszerzése.

A Siófokon szombaton 18 órakor kezdődő meccset Tomecskó-Hunyadi Tamás és Unyatinszki Tamás vezeti.

Az elő közvetítés ezúttal a siófoki klub jóvoltából lesz elérhető, amit a http://www.siofokkc.hu/elo-kozvetites linken érhetnek majd el szurkolóink.

Támogatóink