Továbbra is százszázalékos a csapat!

A jól küzdő Budaörs ellen is a második félidőben vitte döntésre a meccset a DVSC SCHAEFFLER, így három mérkőzés után is százszázalékos a csapat.
 

Jó hangulat fogadta a csapatokat, a debreceni ultrák mellett Dzsudzsák Balázs vezetésével a DVSC focistái is eljöttek szurkolni a lányoknak. Sok hibával indult a meccs, mindkét csapat nagyon akart, s ez görcsössé tette a játékosokat. Az esélytelenek nyugalmával, de roppant harcosan kézilabdázó Budaörs kapta el hamarabb a fonalat, Szilágyi Zoltánnak 7–9-nél a 25. percben második idejét is ki kellett kérnie. Használt a frissítés a csereként beszálló Csapó Kyra hetest és ziccereket védett, Csernyánszki Liliána lendületet vitt a játékba, így öt perc alatt kétgólos előny lett a kétgólos hátrányból.

Szünet után pedig – ahogy a Kisvárda elleni nyitómeccsen is – beindult a gépezet, Vámos Petra is elkapta a fonalat, Csapó Kyra továbbra is remekül védett és az ő egészpályás góljával vezettünk 19–14-re. A balszélen Vámos Míra újra hibátlan volt, egyre jobban pörgött a gépezet, s sima siker lett a vége, három meccs után százszázalékos a csapat, van minek örülni!

DVSC SCHAEFFLER–MOYRA-BUDAÖRS HANDBALL 30–21 (12–10)
Debrecen, 800 néző. V: Bujdosó, Horváth V.

DVSC: Giegerich – M. Costa, VÁMOS P. 6 (3), Planéta 1, TÓVIZI 2, Jezsikava 3, KORSÓS 4. Csere: CSAPÓ KYRA 1 (kapus), HORNYÁK D. 4 (1), Szabó N., Bordás 2, CSERNYÁNSZKI 2, Arany 1, VÁMOS M. 3, Petrus 1. Edző: Szilágyi Zoltán
BUDAÖRS: VARJAS-SIPEKI – Szabó-Májer 1, SCHNEIDER 5 (1), Pálos-Bognár 3, J. AGBABA 3, Jovovity 2, Braun. Csere: Vártok (kapus), Nagy L. 1, Tóth M., HORVÁTH L. 3 (1), Smid, Szalai-Szita 1, Mlinkó 2 (1), Palotás, Hajduch. Edző: Buday Dániel

Az eredmény alakulása. 10. perc: 4–2. 19. p.: 7–7. 25. p.: 7–9. 40. p.: 19–14. 48. p.: 23–16. 54. p.: 27–20.
Kiállítások: 4, ill. 10 perc
Hétméteresek: 6/4, ill. 4/3

MESTERMÉRLEG
Szilágyi Zoltán: Tudtam, hogy ellenfelünk szívósan fog küzdeni megpróbálja kihasználni a hibáinkat. A játékunkkal csak bizonyos időszakokban lehettem elégedett, a védekezés nem volt rossz, ha mindenkitől ennyi gólt kapunk elégedett leszek. Sajnos sok lehetőséget rontottunk el, ziccereket hibáztunk, ezért van hiányérzetem.
Buday Dániel: Meg akartuk mutatni, hogy a múlt heti produkció nem a mi játékunk volt és ezt az első félidőben nagyon szépen megvalósították a lányok. Aztán kritikus helyzetekben ziccereket, hetest hibáztunk, majd a második félidő elejéén nyílt az olló. Összeségében sok pozitívumot láttam, bízom benne, hogy eljönnek majd a mi pillanataink.

Támogatóink