Túl a sokkon!

A Fehérvár elleni hazai vereség után nem lehet más célja a DVSC SCHAEFFLER csapatának, mint két pontot szerezni a Budaörs otthonában.

A legrosszabbkor játszottunk a legrosszabbul, s ezzel nagyon megnehezítettük a hatodik hely felé utat, amely egy Alba-Fehérvár elleni győzelemmel tükörsima lehetett volna. A nagypénteki 38–32-es hazai vereség után rendet kellett rakni a fejekben és a lelkekben egyaránt, mert április 26-án újabb fontos meccs vár Köstner Vilmos tanítványaira. Az utolsó előtti, azaz kieső helyen tanyázó Budaörs helyzete majdhogynem reménytelen, ám egy pénteki sikerrel éledeznének a Pest megyei csapat reményei.

„Nagyjából sikerült kiheverni a Fehérvár elleni vereséget – mondta egy nappal a budaörsi túra előtt Bordás Réka. – Húsvéthétfőn még igencsak rossz hangulatban kezdtünk el edzeni, s nagyon jót tett a lelkeknek a gyakorlás végére érkező szurkolók locsolkodása. Lelket öntött belénk, hogy egy ilyen vereség után sem feledkeztek el rólunk a srácok. Ez is erőt ad hozzá, hogy a folytatásban kihozzuk magunkból a maximumot. A Budaörs ellen nagyon fegyelmezetten kell védekeznünk, nem követhetjük el újra azokat a hibákat, mint múlt pénteken. Nagyon nagy szükségünk van a pontokra, igyekszünk megnyerni a hátra levő négy mérkőzésünket.”

A Moyra-Budaörs Handball–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Őri Erika és Pozdena Erika vezeti, a találkozó pénteken 17 órakor kezdődik a Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnokban (Budaörs Hársfa utca 6.). A meccset a DVSC Kézilabda YouTube oldalán élőben közvetítjük.

Támogatóink