Túl az egymillión

Hétfőn kezdődött, s március 23-án, szerdán 18 óráig tart a licitálás. Már nyolcszázezer forintot kínáltak a relikviákért, a befolyt összeget a február 27-iki tragédia áldozatainak családja, illetve  a beleset túlélő Pikó Tamás kapja meg.

aukcio

A három DVSC-szurkoló halálát okozó baleset után elsőként az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata ajánlott fel egy dedikált mezt elárverezésre, s ennek nyomán megmozdult a magyar sportélet. Összesen 44 relikvia gyűlt össze, amelyekre a topaukcio.hu portálon lehet licitálni. Ebben a pillanatban 798 ezer forintnál jár a licit, a legmagasabb ajánlat a debreceni nevelésű Tőzsér Dániel mezére érkezett, méghozzá csapatunk támogatójától, a Szertár Sportbolt tulajdonosától, Katona Zoltántól.

– Danit gyerekkora óta ismerem a szemem előtt nőtt fel, s azóta is jóban vagyunk – mondta az eddig legmagasabb felajánlást tevő Katona Zoltán. – Büszke vagyok rá, hogy csatlakozott ehhez a nemes akcióhoz, s bár több mezt is kaptam már tőle, úgy gondoltam, hogy ezzel én is hozzájárulhatok egy nemes ügyhöz, ezért ajánlottam fel százezer forintot a dresszéért már az első napon. Remélem, lesznek követőim!

A Dzsudzsák Balázs által a dedikált Bursaspor meze mellé felajánlott háromszázezer forinttal és az ultrák által gyűjtött több, mint százezer forinttal együtt, már túl van az egymillió forinton az akció, s hol van még a vége!

Támogatóink