DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Túljutni a sokkon!

A múlt heti fájó hazai vereség után vasárnap az MTK ellen javítana a DVSC SCHAEFFLER.

Amikor múlt pénteken véget ért a DVSC SCHAEFFLER–Alba-Fehérvár mérkőzése sokáig nehéz volt felfogni, hogy a 20–16-os vezetés után széteső debreceni csapat pont nélkül maradt a lehetőségre kíméletlenül lecsapó vendégekkel szemben.

„Nem volt egyszerű a mérkőzés utáni időszak, néhány napig bennünk volt, ami történt – mondta a vereség utóhatásairól Vantara Kelemen Éva. – Átbeszéltük a történteket egymás között, a szakmai stábbal és a klubvezetéssel is, s mindent megteszünk azért, hogy ilyen ne forduljon elő többet! Szerencse, hogy jön a következő mérkőzés, a lehetőség a javításra!”

A következő mérkőzés, amelyen a mindig veszélyes MTK-Budapest lesz a Loki ellenfele. A kék-fehérek hasonló utat járnak be a szezonban, mint a debreceni együttes, azaz fényes sikerek mellett – ilyen volt a Siófok legyőzése – becsúsztak kellemetlen vereségek. A fővárosiak játékának kulcsfigurái Szöllősi-Zácsik Szandra és Pál Tamara (ketten együtt eddig 149 gólt szereztek –, de nagyon kell figyelni a két debreceni nevelésű sportolóra, Dakos Noémira és Marincsák Nikolettre is.

„AZ MTK ellen soha nem könnyű játszani – beszélt az ellenfélről a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya. –  Akadnak rutinos játékosaik és tehetséges fiataljaik egyaránt, többféle stílusban is képesek játszani. Mindenképpen győznünk kell, remélem, hogy ez jó játékkal sikerül elérni!”

A február 14-én, vasárnap 16 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–MTK-Budapest mérkőzést Medve Róbert és Südi Péter vezeti. A mérkőzést a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően nem tekinthetik meg a helyszínen szurkolók, de élőben közvetíti a Debrecen Televízió és online a dehir.hu/dtv internetes oldalon is követhető lesz.

Támogatóink