A TVP nemes gesztusa

A tegnap lezárult jótékonysági licitálásból és a többi adományból összegyűlt 1.588.000 forintot a csapat névadó szponzora, a TVP kiegészítette 2 millió forintra!

tvp_aukcio

Az országos összefogás nyomán összegyűlt 44 relikviára 1.168.000 forint értékben licitáltak, ehhez jön a Dzsudzsák Balázs által felajánlott 300 ezer forint, valamint a szurkolói adakozásból összegyűlt 120 ezer forint. Így összesen 1.588.000 forintnál tartott a február 27-iki tragédia kapcsán elindult jótékonysági akció. A TVP immáron harmadik éve névadó szponzora a DVSC női kézilabdacsapatának, így részese a klub és a szurkolók életének. Czibere Attila, a TVP ügyvezetője a licit lezárása után jelezte, hogy a cég az eddig összegyűlt összeget kiegészíti 2 millió forintra.

– Mindannyiunkat megdöbbentett a baleset, s a TVP-nél úgy gondoljuk, hogy egy ilyen tragikus helyzetben nagyon fontos a felelősségvállalás – fogalmazott Czibere Attila.

A befolyt összeget a február 27-iki tragédia áldozatainak családjai, illetve a beleset túlélő Pikó Tamás kapja meg.

A továbbiakban is van rá mód, hogy részt vegyenek összefogásban, s akár kisebb összeggel is segítsenek. Az alábbi OTP-számlára befizetéssel vagy átutalással juttathatnak el pénzt. Fontos, hogy a megjegyzés rovatban mindenképpen tüntessék fel, hogy ADOMÁNY!

KEDVEZMÉNYEZETT: Kocsordi Zsolt
SZÁMLASZÁM: 11773384-02176394
MEGJEGYZÉS: ADOMÁNY

Támogatóink