DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Ugyanaz az ellenfél, más mérkőzés!

A január 9-i, idegenbeli találkozó után szombaton 16 órakor hazai pályán játszik a DVSC SCHAEFFLER a Boglári Akadémia SZISE csapata ellen. A mérkőzést a Debrecen TV élőben közvetíti.

Ez már visszavonhatatlanul egy olyan szezon, amely mindig produkál legeket. Az évkönyvekben visszalapozva a DVSC NB I-be jutása – 1979 – óta nem fordult elő, hogy a csapat két hazai bajnoki meccse között ennyi idő – 117 nap – telt volna el. Ugyancsak a „soha nem volt” kategóriába tartozik, hogy két egymás utáni NB I-es mérkőzésen ugyanaz a csapat legyen az ellenfél…

Legutóbb, január 9-én a NEKA-bázison, a Boglári Akadémia SZISE otthonában lépett pályára a DVSC SCHAEFFLER, s nyert 35–25-re, két hét elteltével pedig ugyanez a párosítás, csak a helyszín változik, szombaton 16 órakor a Hódos Imre Sportcsarnokban találkoznak a felek. Éppen 117 nappal azután, hogy utoljára tétmeccset játszott itt a csapat, szeptember 27-én a Siófok ellen.

„Fiatal, tehetséges játékosokból álló, dinamikus együttessel játszunk szombaton, s szeretnénk hasonlóan jó játékot produkálni, mint két héttel ezelőtt – mondta állandó januári ellenfelünkről Bordás Réka. – A védekezésünket szeretnénk tovább javítani, s persze készülnünk kell a következő hónapra, hiszen februárban már sokkal sűrűbb lesz a programunk, erre kiváló felkészülés lehet ez a mérkőzés.”

Baba remek játékkal zárta a 2020-as esztendőt Siófokon, s az új év első találkozóján is jól teljesített.

„Nagyon örültem, hogy jól ment a játék, hiányoztak a meccsek, mert hiába edzettünk rengeteget, azért egy bajnoki teljesen más – folytatta beállósunk. – Az lenne az igazi, ha állandósítani tudnám ezt a formát.  Bízom benne, hogy sikerül!”

A január 23-án, szombaton, 16 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Boglári Akadémia SZISE mérkőzést Bujdosó Máté és Horváth Viktor vezeti. A mérkőzést a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően nem tekinthetik meg a helyszínen szurkolók, de élőben közvetíti a Debrecen Televízió és online a dehir.hu/dtv internetes oldalon is követhető.

Támogatóink